Corsa d difuzor taktiran var mi +_

Ben piano black corsa on lip taktim aracin gorunumunu gayet degistirdi arac gayet Onden dolu bir hal aldi. Gayet olumlu bence.. resimleri ekledim altta bi goz atabilirsiniz ..

Ekli dosyalar

• IMG_2706.webp
    IMG_2706.webp
    49.7 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_2677.webp
    IMG_2677.webp
    48.3 KB · Görüntüleme: 71
Masallah cok guzel olmus

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

cupra lipi değil mi oo :D
anii çok yakışmış corsaya'da 206'ya takcam bende...

evo lip

Lip Corsa D lip olarak geciyor, UZERINE Sorunsuz oturuyor, Corsa D icin uretilmis.. camurluklara sagdan soldan sifir zaten .. al direk tak .. Bunu kendiniz bile yapabilirsiniz .. Benden gorup cok takmak isteyen Puntocu arkadaslar oldu ama Malesef :) Corsa D icin uretildigi icin sak diye oturuyor.. Diger lipler gibi sahinden cikar puntoya tak olmuyor :)

lip corsa d lip olarak geciyor, uzerine sorunsuz oturuyor, corsa d icin uretilmis.. Camurluklara sagdan soldan sifir zaten .. Al direk tak .. Bunu kendiniz bile yapabilirsiniz .. Benden gorup cok takmak isteyen puntocu arkadaslar oldu ama malesef :) corsa d icin uretildigi icin sak diye oturuyor.. Diger lipler gibi sahinden cikar puntoya tak olmuyor :)

ne kadara maal oldu ve nerede yaptirdiniz acaba?

Lip Corsa D lip olarak geciyor, UZERINE Sorunsuz oturuyor, Corsa D icin uretilmis.. camurluklara sagdan soldan sifir zaten .. al direk tak .. Bunu kendiniz bile yapabilirsiniz .. Benden gorup cok takmak isteyen Puntocu arkadaslar oldu ama Malesef :) Corsa D icin uretildigi icin sak diye oturuyor.. Diger lipler gibi sahinden cikar puntoya tak olmuyor :)

vidaladın mı peki nasıl taktın

marşpiel varsa olmuyo ama ben denedim oturmadı ...

Arkadaslar ben lipi 65 tlye aldim on karligin onune vida ile monte ettik 5 dakika surmuyor.. karligin ucuna sifirlayin 2 tarafida ; ustten aralara vidalayin, karligi sokturmedim zaten altta gozukmuyor cikarmayada gerek yok, o karligi kestiren var luzumsuz yere .. karlik arkada bi nevi destek gorevide goruyor .. lip camurluklarla sifir sadece CORSA D ile uyumlu.. vidalari biraz aralikli atarsaniz esnek olur ve carmalarda hemen kirilmaz esnek olur..Tuningci bi arkadasim var o satiyor . almak isteyen arkadaslara numarasini verebilirim .. Istanbulda iseniz gidip taktirabilirsiniz yada kargo ile sizlere gonderebilir..

Son düzenleme:
Arkadaslar ben lipi 65 tlye aldim on karligin onune vida ile monte ettik 5 dakika surmuyor.. karligin ucuna sifirlayin 2 tarafida ; ustten aralara vidalayin, karligi sokturmedim zaten altta gozukmuyor cikarmayada gerek yok, o karligi kestiren var luzumsuz yere .. karlik arkada bi nevi destek gorevide goruyor .. lip camurluklarla sifir sadece CORSA D ile uyumlu.. vidalari biraz aralikli atarsaniz esnek olur ve carmalarda hemen kirilmaz esnek olur..Tuningci bi arkadasim var o satiyor . almak isteyen arkadaslara numarasini verebilirim .. Istanbulda iseniz gidip taktirabilirsiniz yada kargo ile sizlere gonderebilir..

pm pls :D

Geri