Corsa D cam kolu nasil sökülür

JohanGielen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar 2009 model corsa D aracım var arka tarafta çocuk cami açmasın diye cam açma kolunu sökmek istiyorum yöntemi nedir teşekkürler

Kolun içinde C şeklinde bir sekmen var. Onu düz tornavida ile geri itince içinden çıkar sonra kolu çekince gelmesi gerek.

lrp5lQ.jpg

7Xd39P.jpg

Ekli dosyalar

• indir.webp
    indir.webp
    5.3 KB · Görüntüleme: 11
  • indir (1).webp
    indir (1).webp
    2 KB · Görüntüleme: 11
Çok teşekkür ederim denicem

Aynı şekilde aynı swbepten dolayı 3-4 ay önce bende söktüm.

Düz ve biraz küçük tornavida ile sökülüyor şöle ki?

Kol ile kapı plastiği baya bi kastırılarak ayrılıp el feneri ile güzelce bakılarak kol dibindeki sekman görülecek. Hemen o an düz tornavida ile uç çengelinden bastırılarak ayrılıp sekman kurtarılacak. Kol hemen geliyor zaten.

Kolay Gelsin.

hersey tamamda benım tek anlamadıgım neden hala o corsada cam acma kolu var:) sıfırıda aynı ne hıkmetse anlam veremıyorum bu kadar mı zor bı cam acma motoru koymak anlamsız

hersey tamamda benım tek anlamadıgım neden hala o corsada cam acma kolu var:) sıfırıda aynı ne hıkmetse anlam veremıyorum bu kadar mı zor bı cam acma motoru koymak anlamsız
Onun cevabını kimse veremiyor. [emoji4] aynı sınıf rakipler de otomatik oldu artık. En azından şuanki kasada artık otomatik olabilirdi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onun cevabını kimse veremiyor. [emoji4] aynı sınıf rakipler de otomatik oldu artık. En azından şuanki kasada artık otomatik olabilirdi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya yenı kasa cıktı fotolarını gordum ılk baktıgım sey arka cam kollarıydı sen gıt 50 bın tl ıste ama kol koy ne sacma bıseydır bızım sanayıdekı ustalara onu otomatık yaptırıp guzel bı acma kapama tuşu yaptırıp fotolarını gm e gondermek lazım aslında

Aynı şekilde aynı swbepten dolayı 3-4 ay önce bende söktüm.

Düz ve biraz küçük tornavida ile sökülüyor şöle ki?

Kol ile kapı plastiği baya bi kastırılarak ayrılıp el feneri ile güzelce bakılarak kol dibindeki sekman görülecek. Hemen o an düz tornavida ile uç çengelinden bastırılarak ayrılıp sekman kurtarılacak. Kol hemen geliyor zaten.

Kolay Gelsin.
Teşekkür ederim kardeşim

Geri