Corsa d çakma panaromik sunroof fikri.

Yasin; beyaz accenti de sen mi gaza getirdin tavan konusunda? :D
yok abı ne ısım olur ben sokturtmeye calısıyorum :)
bu arada ben aracı alırken benımkını cam tavan sanarak aldım yaa :((((

ya bizim kapı önüne dadandı bitane :) büyük ihtimal senden veya 4 kapı olan corsadan ilham aldı

beyaz arabalara yakışıyor ama
nfs shiftte hep tavana siyah yapıyorum :)

ya bizim kapı önüne dadandı bitane :) büyük ihtimal senden veya 4 kapı olan corsadan ilham aldı

beyaz arabalara yakışıyor ama
nfs shiftte hep tavana siyah yapıyorum :)
yaw yaksııyorda artık bır tadı kalmadı ondan ama guzel duruyor tabıkı kaplatalım senın aracın tavanıda )

benim renk kurtarmıyo, tuhaf durur.
bi de alt yapı standard olunca butterfly effect oluyo :D. öyle 4 kapı binek arabalara yakışmıyo

siyah corsa 5 kapıya yakışırmı sizce ve bunu çıkartmak istediğimzde iz kalıyorumu? yoksa çıkartma şansmz olmazmı?

siyah corsa 5 kapıya yakışırmı sizce ve bunu çıkartmak istediğimzde iz kalıyorumu? yoksa çıkartma şansmz olmazmı?
cıkartmak ıstedıgınızde cıkıyorda anlamadıgım sey sıyah aracın ustune nıye sıyah bır folyo cekılır ? boyayı koruma amaclımı goruntude hıcbır degısıklık olmıycagı kesınde

50 lira falansa iyimiş yau ve çıkıosa da beğenmezsen çıkar gitsin anasını satayım nolcakki:D iyimiş ben bir araştırayım bunu izmirde yaptırabilceğim yerleri.

Ya bide gri corsa d ye yapılmış bi resim falan varsa paylaşma şansınız varmı??bi görsem nasıl durmuş araçta

Geri