Corsa D Anahtar Kırıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nobran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hadiya. Eee ben kasko yapan adama sordugumda hasarsizligin bozulacak demisti , benimde axa ama , bozalim anahtarini yaptiririz sana 60 tl ye mal olur demisti . Bi kaskoyu arayayim o zaman .

kaskoda hasarsızlıgın ne kadar bilmiyorum fakat , ben hasarsızlıgımın sınırındayım ve anahtarım kayboldugu ıcın sadece hasarsızlıgımın %10 unu kaybedecegım bu da bana 60-70 TL gibi bir rakama mal olacak bunun yanında servıste anahtar degısımlerı 700TL cıvarında dıye bılıyorum...
Yanı sadece 60-70 TL odeyerek , yenı kodlanmıs bir anahtar takımına sahıp olacagım ;)

Aynen anahtar değişimleri sandığımdan da pahalıymış. Hasarsızlık koruma klozum var hocam ama geçen yaşadığım bir kazadan sonra sigortacıyla bayağı papaz oldum önümüzdeki sene yenilenene kadar da zorunlu haller dışında papaz olmak istemiyorum, şimdilik kırık anahtarla takılmayı düşünüyorum, yada şöyle yapabilirim. Elimdeki anahtarı bir şekilde ayırdıktan sonra, çakma anahtarın metal kısmını bu anahtara aynen takıp devam edebilirim. Bir şeyleri dağıtıp eskisi gibi toplama konusunda iyiyimdir :D

kaskodan anahtarımı kaybettim de yenisini iste :D
hasarsızlığın bozulmuyor anahtarda . axa bizimkini bozmamıştı en azından :D

Benimki de ray sigorta hocam, anahtar konusunda bir bölüm vardı poliçede fakat pek dikkat etmedim, poliçe araçta duruyor gittiğimde bir bakayım:)

Geri