Corsa D Anahtar Kırıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nobran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nobran

Emektar Üye
Bilgi Girilmemiş
Anahtarın, anahtarlığa takılan metal kısmı kırıldı, sustasında da hafif gevşeklik vardı uzun zamandır bundan dolayı kabını değiştirmeyi düşünüyorken metal kısmın kırılması kabı değiştirmeme vesile olacak. İnternetteki sitelere baktım, orjinal olmayan, anahtarı ve elektronik devreyi oturtup yapıştırıcıyla yapıştırılan logosuz anahtar kapları satılıyor. Onlardan istemiyorum, orjinal kabını nereden bulabilirim, yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Baktım şimdi bayağı da keyifle okudum yazılanları fakat "özel yapıştırıcısıyla kapattıktan sonra" yı görünce pek içim ısınmadı özetle japonu sürüp kapatıyorlar anladığım kadarıyla, aynı paragrafta yetkili servis fiyatı ortalama 250tl' yi de görünce, premium marka araç sahiplerinin neden anahtarlık kullanmadığını şimdi anladım.

Bizim anahtarlarda anahtarlığa takmak için koyulan metal kısım bayağı gevrek, ilk defasında anahtarlık takmaya çalışırken kırdım :)

Bizim orjinaller de presli şekilde mi vidali mi ki? hocam sen arka anahtarlik takılan yerini bu taklitten sokup tak olmaz mı ?Şimdi ufak bişi için onca masrafa degmez gibime geldi :)

Bizim orjinaller de presli şekilde mi vidali mi ki? hocam sen arka anahtarlik takılan yerini bu taklitten sokup tak olmaz mı ?Şimdi ufak bişi için onca masrafa degmez gibime geldi :)

Sökülebilse yapıcam hocam da, sökülmüyor, presli yapmışlar. Yoksa aklıma gelmedi değil, internetten 1-2 video izledim adamlar saat tornavidasını kanırta kanırta açıyorlar, bende denedim açamadım anahtarı :D

Sökülebilse yapıcam hocam da, sökülmüyor, presli yapmışlar. Yoksa aklıma gelmedi değil, internetten 1-2 video izledim adamlar saat tornavidasını kanırta kanırta açıyorlar, bende denedim açamadım anahtarı :D

Anladım vallahi hocam ne diyim bilemedim.Öyle kullansan çok mu kullanissiz?Şimdi kendiminkine baktım yapılacak gibi gelmiyor :(

Anladım vallahi hocam ne diyim bilemedim.Öyle kullansan çok mu kullanissiz?Şimdi kendiminkine baktım yapılacak gibi gelmiyor :(

Kullanış bakımından problem yok, bir kontağa takıyorum, bir cebe atıyorum, fakat estetik olarak şu an çok çirkin duruyor :D

Napacağımı bilemedim, yarın oto anahtarcılarına bir gidip sormam gerekiyor :(

Üzerimde bir nazar var bilemedim, son 2 ayda başıma gelmeyen kalmadı, şu rulmandan sonra da en son motosiklet vurmuştu (başkalarını görünce bendeki dert değil, Allah beterinden saklasın tabiki)

Kullanış bakımından problem yok, bir kontağa takıyorum, bir cebe atıyorum, fakat estetik olarak şu an çok çirkin duruyor :D

Napacağımı bilemedim, yarın oto anahtarcılarına bir gidip sormam gerekiyor :(

Üzerimde bir nazar var bilemedim, son 2 ayda başıma gelmeyen kalmadı, şu rulmandan sonra da en son motosiklet vurmuştu (başkalarını görünce bendeki dert değil, Allah beterinden saklasın tabiki)

Geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin.Bir kan akit hocam sen fazlada sakininca bişiler hep oluyor:rolleyes:

kaskoda hasarsızlıgın ne kadar bilmiyorum fakat , ben hasarsızlıgımın sınırındayım ve anahtarım kayboldugu ıcın sadece hasarsızlıgımın %10 unu kaybedecegım bu da bana 60-70 TL gibi bir rakama mal olacak bunun yanında servıste anahtar degısımlerı 700TL cıvarında dıye bılıyorum...
Yanı sadece 60-70 TL odeyerek , yenı kodlanmıs bir anahtar takımına sahıp olacagım ;)

kaskodan anahtarımı kaybettim de yenisini iste :D
hasarsızlığın bozulmuyor anahtarda . axa bizimkini bozmamıştı en azından :D

Geri