Corsa D - Ağrıza ışığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi işin ehli bir yere götürmediğin sürece herşeyini yakarlar araba çalışırken soketlerden birini söküp takarlarsa filan olur makineyle sildir bir daha olursa bakım yaptırdığın servise götür düzeltsinler

Zaten bilgisayarada bağladılar silemediler. Götürdüm bayağı iyi bir yer yani.
Baya kişiden duyup gittim oraya, ilk defa yaşadıkları bir sorunmuş odak ve ataköyede gittim sorunu çözemediler.

bu 30.000 bakımı lanetli galiba opellerde :) bende de aynı lamba yandı ama arıza kodu veriyor makine. geçmiş olsun... bosch servisede gösterebilirsin? elektronik arızalarda onlar da iyiler...

bu 30.000 bakımı lanetli galiba opellerde :) bende de aynı lamba yandı ama arıza kodu veriyor makine. geçmiş olsun... bosch servisede gösterebilirsin? elektronik arızalarda onlar da iyiler...
Bosch Servis? CTR'yi önerdiler bi arkadaşta yukarda yazdı orijinalde düzeliyor mazot pompası değişince.

Hayır durumum şu ara iyi olsa hepsine gidicemde düzelene kadar,kafayı yicem yani arabadan soğudum 5dakika öncede aynayı vurdum. sol ayna kırıldı. Kasko değiştirir mi acaba. Park halindeyken vurmuşlar desem

Bosch Car Service denen servisler var. Bazı sensörler ve elektronik aksam bosch marka o yüzden onlar da iyi o konuda. Istanbul'da da epeyce vardır zaten. Bende buradakine götürmeyi planlıyorum...

usta koy kapının onunue vurmuslar de yazdır gıtsın... ya keske servıse gotrseydın ya daha pahalıya patlamasın sana bıde servıs lanet bı olay ama bu ısıklar ıle ınsanı oraya mahkum edıolar

usta koy kapının onunue vurmuslar de yazdır gıtsın... ya keske servıse gotrseydın ya daha pahalıya patlamasın sana bıde servıs lanet bı olay ama bu ısıklar ıle ınsanı oraya mahkum edıolar

Şimdi yukarıda arkadaşın dediği mazot filtresi olayı var, bana çok mantıklı geldi orijinal olunca düzelmesi. Neden diceksiniz, çünkü 30bin bakımında kablo,soket sökülüp çıkartılan ve takılan tek yer mazot filtresi.

Orijinal takınca düzeldi, bilginize.

Orijinal takınca düzeldi, bilginize.
buda 17 yıllık tecrübem olsun düzeldiğine sevindim..;)aklınızda olsun arkadaşlar corsa d si olan herkez dikkat etsin.hatta sabitlensin konu

buda 17 yıllık tecrübem olsun düzeldiğine sevindim..;)aklınızda olsun arkadaşlar corsa d si olan herkez dikkat etsin.hatta sabitlensin konu
Gerçekten 100lerce lira harcanıcak bir olay. Ve insanı delirtiyor.
Allah razı olsun senden :)

abi zaten orjinal filitreyle yan dandik filitreyi yanyana koyunca gözle görülür bir fark oluyo bunu aracın fark etmesi gayet doğal

Geri