Corsa D 2009 ilk çalıştığında stop ediyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ufk zmn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ufk zmn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:sopa:Arkadaşlar herkeze merhaba. Arabam Opel Corsa 1.2 twinport enjoy. 2009 model 47000 km. Her zaman olmuyor ama arada arabami caliştırdigimda devir düşüp stop ediyor. Arabayi 50 - 100 metre devri dusurmeden yol gittiğimde herşey normale donuyor. Acaba stop etme sebebi ne olabilir. Şimdiden yardiminiz için tesekkur ederim.....

kimsenin cevap veremiyor olası enteresan :)

Lpg var mi aracta?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Lpg var mi aracta?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Hayir LPG yok üstad.

Tech2 cihazı ile motor soğuk iken debimetre hava sıcaklığına baktırabilirmisin?

Tech2 cihazı ile motor soğuk iken debimetre hava sıcaklığına baktırabilirmisin?

Baktirirm ama anca hafta sonu bakturabilirim. Hafta içi mesai saatin yetismeyebilir. Peki o dgerin bi orani var mi ?

değer önemli çünkü Labmda sensoru da ona bakıyor. Mesela atıyorum hava 7 derece orda eksi 5 derece görünüyorsa yakı karışımını etkiler buda stopa kaçmasına sebep olabilir. bir sonraki çalışmada ise sorun etmez çünkü bu sefer motor bir kaç derece ısınmış oluyor.

semia;1852370önemli çünkü Labmda sensoru da ona bakıyor. Mesela atıyorum hava 7 derece orda eksi 5 derece görünüyorsa yakı karışımını etkiler buda stopa kaçmasına sebep olabilir. bir sonraki çalışmada ise sorun etmez çünkü bu sefer motor bir kaç derece ısınmış oluyor.[/QUOTE' Alıntı:
Peki üstad boyle bi problem varsa çözüm yolu ne olur ? Bir de her zaman yapmiyor. Yani mesela araç 4 aydir bende toplasak 5 kere anca karşılaştım boyle bir sorunla.

Geri