Corsa D 1.3 Enjeksiyon ve Opelin Söyledikleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fadanur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet shellin mazotunu hiç sevmem opet i öneririm

benzer bi sorunu bende yasadım istanbulda shell de sıkıntım yoktu fakat eskişehirde motorda hırıltı we titreme yaptı servise götürdüm enjektör memelerini degiştirmişler w.s yakıttan ötürü kullanıcı hatasına soktular we 1.320 lira fatura kestiler umarım basıınıza benzeri gelmez gecmiş olsun

45 bin km deki aracın motoruna ne olmuş ki temizleyemeye kalkıyolar anlamadım. ayıp ya vallahi ayıptır. bu kimyasal katkılar aracın mevcut düzenini bozuyor. piston yataklarında olağan oluşmuş yataklardaki tortuları falan kaldırmışsa sıkışma değerleri düşmüş olabilir. bence motor temizliği çok riskli bir iş.

Ha illa temizlemek istiyosan kimyasalla değil kardeşim açıp çıkaracaksın eline alıp temzleyeceksin. onuda yemiyolar.

Yağ Değişiminden önce biradde koyup motoru 15 dakka çalıştıracaklarını sonra eski yağı boşaltıp yeni yağı koyacaklarını söylediler.. yararlı birşey.. 5 tl de ücreti var dediler..

onu yaptılar.. o yağ temizlik maddesinin enjektörlere bir zararı varmıdır peki arkadaşlar??

varsa süper olur.. raporda motor temizliği falan yazıyor..

yağ değişimindeki kullandıkları kimyasal yağın içerisine konur yağla birlikte motorun yağ dolaşan bütün bölümlerindeki kurum, sakızlanmış vs. kirleri söker ve temizler ve yağ boşaltılınca yağla birlikte akar.
yeni temiz yağ temizlenmiş motor içerisinde daha iyi ve daha uzun süre görev yapar.
ancak bu temizlemenin aracın yakıt ve enjektör sistemi ile bir ilgisi yoktur.(sen enjektör arızası olduğunu söylediklerini yazmışsın)
bu temizlemeden dolayı siboplarda falan tıkanma benzeri bir problem olabilir bu da teklemeye sebep olabilir bununda gözden geçirilmesi lazım .

valla bosh dan gelecek raporu beklyoruz..
bugün gelecekti güya ama yetişmedi sanırım..

yarın gelir inşallah..
sonuçtan haberdar edeceğim sizleri.

sonuçta ucuz bişey değil.. opel servisleri çok üzüyor müşterileri..

bosh tan rapor geldi..
kötü benzin yada katkı madesinden diyor ve garantiye almıyor..

zaten aksi bir sonuç beklemiyordum.. burası türkiye .. bizde koyunuzya..

şimdide shell den gelecek yakıt raporunu bekliyorum..

Geri