Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Soğuk damga yok ama filigran var bana app plakayi satan kişi mührün artık önemli olmadığını söyledi artık ne derece doğru Allah bilir body kitten önce arka camlara film ve kumandalı egzoz düşünüyorum ama body kitte aklımda sana kaça mal oldu body kit bu arada ?
Soğuk damga yok ama filigran var bana app plakayi satan kişi mührün artık önemli olmadığını söyledi artık ne derece doğru Allah bilir body kitten önce arka camlara film ve kumandalı egzoz düşünüyorum ama body kitte aklımda sana kaça mal oldu body kit bu arada ?
Yok hocam ya ne geçmesi kendimi akvaryumdaki balık gibi hissediyorum filmsiz ondan tekrar düşündüm film çektirmeyi zaten o olaydan sonra çevirmelere girmiyorum artık
BODY KIT Bana Arabayı satın aldığım bayii nin satş müdürü tarafından hediye edildi. Sağolsun çocukluğumu bilir.Çok sevdiğim abimin süprizi oldu
Ama Bayiide galiba 1000 TL civarında.
BODY KIT Bana Arabayı satın aldığım bayii nin satş müdürü tarafından hediye edildi. Sağolsun çocukluğumu bilir.Çok sevdiğim abimin süprizi oldu
Ama Bayiide galiba 1000 TL civarında.
1000 TL şuan için beni biraz aşıyor ama ne yalan söyleyim gerçekten parasını hak ediyor body kit ancak benim amacım herşeyden önce tüm gözleri üstümde toplamak bunun içinde bir tane vanalı egzoz lazım bana :rakir: