Corsa d 1.3 cdti enjoy kişisel ayarlarda p5 yok ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canerwrc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

canerwrc

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
forumdaki kaynaklara göre kişisel ayarlar ve gizli menülere ulaştım ama 7 tane olan kişisel programlarda sinyal ve silecek kollarından girdigimde p5 in olmadığını farkettim p4 den p6 ya atlıyor 5 yok?:(nedenini bilen varmı acaba...

ne soru sormuşum be:))

p5 corsanın yada Türkiye de satılan araçların desteklemediği bir özellik olduğu için aktif değil
kitapçık varsa elinizde bakmak lazım
yoksa akşam eve gidince bakarım

P1: uzaktan kumandayla dış aydınlatmayı açma ayarı​

P2: geri vitese geçince otomatik çalışan arka cam sileceği ayarı
P3: 3 lü kısa sinyal ayarı
P4: otomatik kilitleme ayarı
P5: Selective unlocking
3 21.(uzaktan kumandayı eşleştirmekle ilgili bir ayar)
P6: hız uyarısı ayarı

P7: sinyal verildiğinde sesle uyarı

Seçmeli kilitleme, yani, kilitleme butonuna iki defa basıldığında, içeriden ya da dışarıda açılmayacak şekilde hırsıza karşı koruma kilitlemesiydi sanırım. Kitapçıkta ona benzer bir ibare vardı.

Bildiğim kadarı ile, güvenlik amaçlı iptal edilmiş ve şu anda pasif durumda olan bir ayar. Benim aracımda da P5 gözükmemekte.

Seçmeli kilitleme, yani, kilitleme butonuna iki defa basıldığında, içeriden ya da dışarıda açılmayacak şekilde hırsıza karşı koruma kilitlemesiydi sanırım. Kitapçıkta ona benzer bir ibare vardı.

Bildiğim kadarı ile, güvenlik amaçlı iptal edilmiş ve şu anda pasif durumda olan bir ayar. Benim aracımda da P5 gözükmemekte.

yanlız değilmişim :bir:

teşekkürler arkadaslar bilgileriniz benim için çok degerli bi sorum daha olucak radyodan settings düğmesi ile gizli menüye girdigimde aracın devir ve hızını dijital olarak ekranda göremedim :( ama kilometre ekranından girdiğimde gözüküyor... hareket halinde de denedim göremedim hız uyarısını kapatmıştım acaba o yüzdenmi gözükmedi?

o ayarla ilgisi yok aslında
settings tuşuyla açılan menü bazen açılmıyor
bip sesi gelene kadar basılı tutmak gerekli

evet tuttum bütün bilgiler var ama hız ve devir yok bazı kaynaklar beb sesinden snra fm/am tuşuna basınca gözüküyor diyo denicem biraz dan

dijital hız göstergesini buldum ama çok meşakatli oldu settings tuşuna basılı tuttukdan sonra bilgiler geldi lcd ekranın sag altındaki tuşla bilgileri degiştirdiğimde gene hız ı göremedim ancak menü içinde fm/am tuşuna 3 defa basınca gözüktü daha sonra saat tuşuna her basışımda bilgiler degişti ve dijital hızımda belirdi direk çıkmaması ilginç gibi geldi hız ekranını fm/am tuşuyla sanki lcd ekrana atamak gerekiyor:)

Ekli dosyalar

• 2012-05-03 22.23.22.webp
    2012-05-03 22.23.22.webp
    37.1 KB · Görüntüleme: 33
  • 2012-05-03 22.24.12.webp
    2012-05-03 22.24.12.webp
    36.2 KB · Görüntüleme: 24
Geri