Corsa D 1,2 LPG taktıran ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cnrylmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cnrylmz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Corsa D Enjoy 1,2 LPG taktıran var mı ? Varsa sürüşte veya başka bir şekilde sorun yaşattı mı ? paylaşırsa sevinirim.

Ben taktırmadım ama yetkili serviste bakım zamanı 2009 model 1.2 essentia' ya taktırıp kullanan birisini gördüm. BRC taktırmış dışardan ve hiçbir sorun yok iyiki taktırmışım demişti.

ahhh ahh su garantı sorunu olmasa hemen bugun atiker taktırıcamda , offf offf....

Sizde de Corsa D mi var ? 100 Km yakıtınız nedir acaba ölçüm yaptınız mı ?

Bende 1.4 te vardı yapmıstım gayet problemsız cok uzun sure kullandım tavsıye ederım.

garantiyi dert ettiğinize göre araç yeni A harfi ile başlıyorsa motor kodunuz (ruhsatta yazar) zaten LPG ile uyumsuz subapların değiştirilmesi gerekecek.

Lpg

ben taktırdım 1.2 2008 corsa hem de ATİKER
1- ikaz lambası yanmıyor. genelde landirenzo dahil taktıranların ki yanıyor
2- çekişinde değişiklik olmadı
3- şehir içi 8,9 Lt şehir dışı 6,8 Lt LPG yakmaktadır. (2,68 LPG fiyatından şehir dışı 18krş şehir içi 23 krş)
:rakir:

Bendeki 1.2 değil 1.4 ama fazla fark olacağını sanmam , ben BRC marka tüp takdırdım aracımı sıfır almıştım şaunda 7 aylık henüz , tüpü aracı aldığım ayın 15.ci gününde takdırdım garanti konusunu kafana takma BRC taktırırsan eğer firma garanti dışı kalan şeyleri kendi bünyesinde tekrardan garantiye alıyor

Yakıt tüketimim tüpte olmasına rağmen biraz fazla , bununla ilgili konu açmıştım hatta geçenlerde okursan yararına olabilir

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=94238

Evet corsa D 1.2 var , ekonomik kullanısımda su anda benzınlı halıyle 19 kurus yakıyor km de sehirlerarası ;)

garantiyi dert ettiğinize göre araç yeni A harfi ile başlıyorsa motor kodunuz (ruhsatta yazar) zaten LPG ile uyumsuz subapların değiştirilmesi gerekecek.

Subap egılmesı olsun onemlı degıl , oyle arabasını hor kullananlardan degılım ;)
LPG kendını de subapıda her turlu amorti eder katlar , carpar , böler ;):rakir::rakir:

Geri