corsa-combo c serileri artık volant sorunu yapmayacak

işte size yeni volant ve baskı balatadan resimler. Merak eden arkadaşlar için...
 

Ekli dosyalar

  • 000161A5.webp
    000161A5.webp
    52.5 KB · Görüntüleme: 54
  • lit_170_us_us_preview_large.webp
    lit_170_us_us_preview_large.webp
    45.1 KB · Görüntüleme: 48
işte size yeni volant ve baskı balatadan resimler. Merak eden arkadaşlar için...
bu corsa için luk firmasının çıkardığı yeni bi volanmı yoksa başka bi araç içinmi, çünkü senin dediğine göre başka arabaların parçaları corsaya takılıyordu, bu arada senin araç nasıl memnunmusun?
 
Birisi artık şu soruna bir çözüm bulsun lütfen.. İstanbulda yaptıracak birini bulursanız bende size dahil olurum.. Ayrıca benim araçta ses almış başını gidiyor, bu şekilde kullanmam çok mu tehlikeli? Usta şanzıman elinde kalır dedi ama bilmiyorum. Birde benimkisi easytronic. Arkadaşların bahsettiği yeni çözüm easytroniclere oluyor mu? Sadece direksiyon şoförü olmak ne kötü bişey :)
 
şuanda verdiklleri fiyatı söylüyorum 800 lira niyetim bnu aşağıya inidirmek ozaman liste yapıcam
 
Volant değil volan :D
 
şuanda verdiklleri fiyatı söylüyorum 800 lira niyetim bnu aşağıya inidirmek ozaman liste yapıcam

valla yap bişiler kardeş.. umutla bekliyorum :D
 
volan + baskı + balata + debriyaj bilyası= 650 TL 150 TL işcilik toplamda 800 TL bunu hep söyledim size daha neyin indirimini arıyorsunuz anlamıyorum. Bugün bir opel yetkili servisine gidin orjinal volan fiyatını sorun bakalım nekadar diyecekler? ben söyleyim 1.350 TL buna baskı balata v.s hepsini eklersen 2500 TL ki tüm bu parçaları serviste değiştirseniz sorunun çözümü değil 6 ay sonra aynı sorun ile karşı karşıyasınız.

800 TL ile sorunununz tamamen bitiyor diye aylarca söylüyorum ama halen fiyat peşindesiniz. Yapmayın gözünüzü seveyim bu fiyata daha ne olsun ya!!!
 
cok güzel fiyat eline sağlık...
 
bu konuyla ilgili mecidiyeköy gülbağ opel istanbul volant arızasını sabit bir volantla arızanın giderildiğine dair tespitlerini yapıp bir corsada deneyerek sonuca ulaşılmıştır yaklaşık takılan volant sayısı 47 araca takılmıştır şu ana kadar araçların birinci araçtan itibaren yaklaşık km si 30000 km de ve halen volantla ilgili bir şikayet gelmemiştir ilgilenen arkadaşlar duyrulur. . .arkadaşlar bilginize bizzat bunu servisteki ustam söyledi
 
Geri
Üst