corsa-combo c serileri artık volant sorunu yapmayacak

hatay a gelemeceğimizden bizde sana volant gönderilim sende o parcayı taktır bize gönder..

üzerinden çıkan volanta hiç bir işlem yapılmıyor kısacası o volantı unut.. Uzun uğraşı sonucunda çok değişik bir volant çıkmış ortaya. Yeni bir sistem yani

ille hatay a gel misafirim ol diyosun :)

ille hatay a gel misafirim ol diyosun :)

:) yada ben bir ustamla görüşeyimde elinde varsa kargo çıkartırım taktırırsın orda. Ama iyi bir usta bulman lazım

:) yada ben bir ustamla görüşeyimde elinde varsa kargo çıkartırım taktırırsın orda. Ama iyi bir usta bulman lazım

öylede olur...taktırıken sorun yaşarmıyız diyede sorarsan memnun oluruz..ilgin için teşekkürler..
sevindirdin bizi allahta seni sevindirsin :)

öylede olur...taktırıken sorun yaşarmıyız diyede sorarsan memnun oluruz..ilgin için teşekkürler..
sevindirdin bizi allahta seni sevindirsin :)

deneyimli bir usta ise sorun çıkmaz ama hataya gelirsen yardımcı olurum :)

ustamız iyidir biz güveniyoruz..bursa-hatay kac km bilmiyorum ama iyi olurdu dönüşte denimiş olurduk :)

Aklımızın bi köşesinde bulunsun. Bizimkine gelene kadar sistem oturur fiyatta düşer... hatta ben parçayı alır odakta bile taktırırım:)

valla arkadaşım bu iş yayılacak elbet ama bu bi öneridir ben söz verdim ustama söylemicem diye :) ben ancak bu kadarını yapabiliyorum

valla arkadaşım bu iş yayılacak elbet ama bu bi öneridir ben söz verdim ustama söylemicem diye :) ben ancak bu kadarını yapabiliyorum

demekki aynı anda çözmüşüz işi dayı :)

sen sözünde dur o halde ben yardımcı olayım arkadaşlara :)

valla aradaşım gel bu olayı tam olarak öğren çünkü bana tam olarak söylemedi. astra f nin sachs marka baskı balatısının takıldığını biliyorum benim tek sorunum şu volantı nasıl yapıldığı dökme ve takviyeli sorun bu volantı söyle bana ben daha ucuza yaptırayım

Geri