corsa color edition 1,3 75 hp dizel yay yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sahan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arka tarafın çamurluk fotosunu çekmemiştim ama önü ve arkası aynı duruyordu

formda apex ve fk 5 cm fotolarını gordum hıc bırı hr kadar basmmıs godugum bu hr ye karar verdım 5cm benzınlı yayı :)

komik gelicek ama ben kendi aracım için aynı arayıştayken kestirme kararı aldım herkes tepki verdi şahinemi biniyosun yay kesmekmi kaldı dünya kadar laf söylediler en son bostanıda adını hatırlayamadığım bir amortisörcüye gittim adam sadece araba basıyo coil flan yapıyor dedim usta kes ne kadar düşyorsa düşür ölçtü biçti 7 cm kescez dedi tamam dedim kestik araba komple oturdu ve asıl güzel kısımda şu ne sekme var ne konforda herhangi bir kayıp sadece heryerde sürtme derdi var 1 yıl o şekilde kullandım tekrar olsa tekrar keserim o derece bağladı beni :) diğer aracımda 5lik yay var inanılmaz sert onla kıyasladığımda kesmek çok mantıklı geliyor belkide ben şanslıydım böyle memnun kaldım bilmiyorum ama cidden tavsiye ederim

Yay kesme her ne kadar sağlıklı gelmesede yapan çok var. Yay kesme durumunda amortisörlerde herhangi bir işlem gerçekleştirdiniz mi?

Öyle bir talebim olmadı ama usta uyguladimi bilmiyorum

yay kesilince arkadaki yaylar bir yerde düşme yapabilir yolda çok karşılaştığım bir durum haberiniz olsun:)

lifte aldığım zaman benimkilerde boşa çıkıyordu ama yolda bir sorun yaşamadım allaha şükür bizim araçların üst limitleri çok başarılı olmadığı için onu ordan çıkarmakta çok kolay olmasa gerek :)

Basik istiyosan benim uygulamayi yap no problem :-) arabam yerde :-)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 18:07 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 18:05 ----------

Apexi 5 mm kestiricen ve amatisorler tornada kisalicak

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 18:17 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 18:07 ----------

Yaklasik 10 cm basik

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 18:19 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 18:17 ----------

20140111_134806.jpg

Geri