Corsa çekiş sorunu..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan foalbud
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

foalbud

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar,aracım corsa c 1.7dti

yaklaşık 1 haftadır servisteydi pompa beynini değiştirdim 1 saat once aldım arabayı servisten.

arabayla e5 de giderken çekişinin dustugunu farkettim,sonra 1 haftadır başka arabaya bindiğim için bana oyle geliyodur diye dusundum.

normal bir yokusa geldim 1.viteste dahi çıkmadı araba,geri bırakıp hızlanıp ancak oyle cıktım zar zor,1.7 motor sonucta 2.viteste bile cok rahat cıkıyordu.

çalıştırırken de gazı köklüyorum denemek için,gazı az yiyor.

ne olabilir sorun sizce?

yok mudur yardım edecek arabanın kornası falan da basmıyor,çekiş düştü cok hafif yokuşu bile çıkmakta cok zorlanıyor,1125 hata kodu veriyor

1125 yakıt sistemi sorunu pompada sorun olabilir.kornanın sigortası atmış olabilir.

yakıt pompası olabilir gerçi yeni değişmiş ama.... mazot filtresinde sorun olabilir...ayrıca opelin çekişi hakkında da bişey söylemek istiyorum ben ehliyeti 1.3 cdti da almıştım yokuşları 4 le gidiyordum o kadar iyi gidiyordu ve hala pişmanım keşke dizelini alsaydım diye....masrafı çok deyip caydırdılar beni

pompa ile beyin farklı

pompası yeni değişmiş... yani 1,7 nin yazılımı 1,3 ten aşağıysa onu bilemem ama yeniden bir yazılım atılacaksa sorun çözülür heralde

beyni yeni değiştim,pompa değil.pompanın tamiri var mıdır illa değiştirmek mi gerekir,masraf ne gider ozel servislerden bıktım yaptıkları hiç bir işe garanti vermiyorlar yetkili servise goturecegim

bende öküzün birine özel servise götürmeyelim diyorum arabayı inatla götürecem diyor :@

Geri