corsa cdtı yakıt sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kadio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kadio

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaslar.iki ay önce 2005 model 1.3 dizel corsa aldım. 1 depo mazotla 800 km giderken geçen hafta 550 km de ışık yandı bu haftaysa 450 km de ışık yandı.Her gün aynı yolu gidip gelmeme ve dur kalk trafiğine girmememe rağmen neredeyse yarı yarıya düşmesine anlam veremedim.Dün de bostancı sanayisinde özel bir opel servisine götürdüm aracı beyine baktı ve hiç bişey olmadığını soğuk hava ve hızlı gitmekten kaynaklandığını söyledi..Bu konuda bir önerisi olan ve bana yardım edebilicek biri olursa sevinirim..sizcede bu nedenlerden dolayı mı fazla yakıyor ?

mazot pompan kaçırıyor olabilir bi baktır.. bakımı gelmiş olsa bile bu kadar etkilenmez yakıt.. kullanım stilin değiştiyse sebep o da olabilir

mazot pompasında kaçırma olsa cihaza bagladıgımda cıkar dedi servis.. kullanım stilimde bi değişme yok fazla trafik olan bi yol da diil gittigim yol..

emin ol çıkmıyor... benimde 1 hafta önce baş belam haline gelmişti yakıt. sağlam bir ustaya götür mozot pompası ve filtresine baksınlar

Yakit geri dönüsüm tikali olabilirmi? veya yakit filitresi kirli?
hava filitresi nasil? egr tikali olabilir...yakit basinci ayarina bakti mi servis?
arti enjektörler damlatiyormu bunlar baslica sebepler olabilir....

emin ol çıkmıyor... benimde 1 hafta önce baş belam haline gelmişti yakıt. sağlam bir ustaya götür mozot pompası ve filtresine baksınlar
filtreyi değiştireli 3 bin km oldu ama bi sorun varmı bilemiyorum tabi..tavsiye edebiliceğiniz bi usta varmı istanbul anadolu yakasında ?

Yakit geri dönüsüm tikali olabilirmi? veya yakit filitresi kirli?
hava filitresi nasil? egr tikali olabilir...yakit basinci ayarina bakti mi servis?
arti enjektörler damlatiyormu bunlar baslica sebepler olabilir....

cihaza bağladı hiç bi problem görünmüyor diyip baska biseye bakmadı..filtreler değişeli 3 bin km oldu..bende enjektör yada yakıt basınç ayarı die tahmin ederek götürmüstüm simdi baska bi servise götürücem..

filtreyi değiştireli 3 bin km oldu ama bi sorun varmı bilemiyorum tabi..tavsiye edebiliceğiniz bi usta varmı istanbul anadolu yakasında ?

anadolu yakasında maalesef ama avrupa yakasında isterseniz yönlendirebilirim

mazot pompasının fitillerinden kaçak vardır geçen aylarda aynı sorun bende vardı içinde musluk contalarına benzeyen parçaları değiştirdiler sorun çözüldü
bunu yapacak ustaya dikkat etmesini söyle o parçanın içerisinde çok ufak parçalar var kaybolma ihtimali yüksek

Geri