Corsa C yedek anahtar

kaskonu yenilerken acısını çıkarabilirler haberin olsun :)

kendi aracıma (Astra) Kocaeli' de kumandalı yaptırdım 175 TL kumandasız da 80 TL civarında yapıyorlar. İstanbul için google' de aratırsan yedek anahtar yapan yerler çıkıyor yada sanayide oto ses sistemi & elektroniği ile uğraşan yerlerde yaptırabilirsin

Son düzenleme:
kasko yaptırıp hemen servise girme yalnız :D herifleri uyandırma aradan zaman geçsin

daha onceden defalarca kasko dan atılan polıcesı ıptal edılen bırı olarak okadarını akıl edebılırım sanırım =)

kaskodan atılan derken adamlar size kaskomu yapmıyor yoksa mimlendinizmi yani

Anodolu sigortadan kaskom var, karter delinmesinden dolayı hasarsızlığım bozulmuş olsa gerek.

Aracımın yedeği değil ama uzaktan kumandalı asılı bozuldu , bozulmaklada kalmadı üstünün plastiğide parçalandı. Yaptırayım dedim anahtarcı tamiriyle kılıf değişikliğine 50 TL dedi.

Şimdi bana ne önerirsiniz? Aracın komple kilidinin değişmesi kötü bir şey midir ? :) Yoksa 50 tl cepten versem daha mı iyi ?

Hem düğmeler hem elektronik aksam maalesef.

Kasko paketinde bu iş için ayrılan miktarı kontrol etmeni öneririm. Ben geçen sene Gerçek'e sorduğumda tüm sistemin değişip 2 anahtar verileceğin söylemişlerdi ve maliyetin 700 civarı olduğunu ve benim kaskonun 550 tl olarak bu işlem için ayrılan miktarı olduğunu söyleyip üstünü benden istemişlerdi bende yaptırtmamıştım ama şuaralar indirimlerle o rakamı yakalabilirsin belkim..araştır

Geri