Corsa C ye Cruise Control

Red_Devill

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracıma astra g nin cruise control kolunu takmak istiyorum.Corsa C nin CC kolu ile astra g nin cc kolu aynımıdır?Pinleri uyarmı corsa c ye? CC kolunun dışında cruise kontrol için tüm tesisat hazır,sadece Programdan aktifleştirlecek. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler .

corsa c nin cc kolu direnç bazlı çalışıyor, her düğmenin kendine özel direnç değeri var.. bazı cc kollarındaki düğmelerde sadece anahtar görevi görüyor.. astra g nin cc kolunun uyacağını pek sanmıyorum ben ama yanıltmayayım senide

Astra G kolu şekil olarak aynı ama yapı olarak farklı.
Direk takamazsın ama uçları modifiye ederek takabilirsin sanırım.

Bu uçları nasıl modifiye edebilirim peki şema vya resim gibi bir anlatım varmıdır sizde? Ayrıca her corsa c de debriyaj müşürü bulunurmu 2003 model 1.4 Njoy benim aracım?

Debriyajın olduğu kısma bakılarak anlaşılıyordu sanırım. Forumda bununla ilgili birçok tartışma mevcut. Biraz araştırın söylenenleri okuyun bence faydalı bilgiler var.

özurdılerım daha once verıldıyse bendede corsa c van var bunada takılırmı hız sabıtı

corsa c lere cruise control takılmıyormu ?

Ben aracıma dün servisten Cruise Control kolu sipariş ettim yakında elimde olacak. Fakat Debriyaj müşüründen mi yoksa X14 soketinden 1 kablomu çekilmesi gerekiyormuş bu CC koluna. Bu kablo neden çekiliyor?

Forumda da bu çekilen kablonun detayı ile ilgili araştırdım fakat bir sonuç bulamadım.:(

Geri