corsa c yazılım yükleme

deliormanlı

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2004 corsa c cosmo aracıma yazılım yükleme şansım var mı. Yapan yerler illa yetkili servis mi olması gerekiyor

aracınızda mevcut bi yazılım işletim sistemi mevcut zaten neden yüklemek istiyorsunuz bi daha güncellemek istiyorsanız özel servislere bi uğrayın ellerinde güncel yazılımlar varsa yüklerler ecu nuza...

yeni sürüm atabilirsiniz ecu ya ama tech2 ve tıs 2000 gerekiyor özel servis veya yetkili servis

Ne gibi artılar yenilikler olabiliyor? mesela corsa c için ?

yeni sürüm atabilirsiniz ecu ya ama tech2 ve tıs 2000 gerekiyor özel servis veya yetkili servis

beyindeki parametreler değişeceğinden yakıtta düşüş performansda bir nebze iyileşme olabilir hatta olur ...

peki, herhangi bir yetkili servise gittiğimizde, böyle bir isteğimiz olduğunu söylesek, ilgilenirler mi?

müşteriyi kaçıracaklarını sanmıyorum Efe koşa koşa gelirler alırlar ilgilenirler bi yazılım yükledikten sonra aracını bile yıkarlar diye ümid ediyorum :)

:) pekii gidip, Corsa C için yazılım var mı diye sorsam, yeterli olur mu? Çünkü bazı servisler, sırf uğraşmamak için yok filan diyorlar..

yazılımsız servis düşünemiyorum :) illaki vardır da siz güncel sürüm varmı diye sorun yakıt sarfiyatım felan fazla diyin yetkili servise gidecekseniz :) özel servise götürüp gözüünüzün önünde yaparlar tabi güncel sürüm varsa ve tavsiye ediliyorsa:)

bu yazılımın arasına kaç lıra sıkışmıştır kardeşım :)

Geri