Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar
corsa c aracimin yan kapi çitalari sökülmesi gerekiyor. Tekrar yapişmasi hangi malzeme ile sağlanir? Bilgi sahibi olan var mi bu kouda ? Teşekkürler
eğer sustalıysa direk söküldüğü gibi takılır;ama eğer yapışmaysa yapışkanları selülozik tinerle temizlenir; sonra tekrar çift taraflı bant çekilir ve silikon takviyesiyle yapıştırılır...
Yok çok şükür auto king kasko kapsaminda bikaç ufak çizik var. Onu gösterdim. Adamlar kapi çitalarini sökmeleri gerektiğini ve tekrar yapiştiramiyacağini söylediler. çitalari tekrar yapişmasinin yolunu ariyorum
serhat sökerken eger zorlayarak sökerlerse simetrisi bozulabilir.üstü dalgalanabilir.karar senin tekrar yapıştırmakta siyah macun işini görür.oda olmadı 3M'in çift taraflı dış etkenlere dayanıklı bantı var onla yapıştırabilirsin
cikarirken dikkatli davranmak gerekiyor eger boyaliysa,geri yapistiriken de duzgun yapilirsa iyi,bant tutmaz saniyorum,temiz bi sekilde siliconla belki.daha iyi bi cozum olabilir.