Corsa c yan kapi çitalari

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan scoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

scoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar
corsa c aracimin yan kapi çitalari sökülmesi gerekiyor. Tekrar yapişmasi hangi malzeme ile sağlanir? Bilgi sahibi olan var mi bu kouda ? Teşekkürler

eğer sustalıysa direk söküldüğü gibi takılır;ama eğer yapışmaysa yapışkanları selülozik tinerle temizlenir; sonra tekrar çift taraflı bant çekilir ve silikon takviyesiyle yapıştırılır...

hayırdır serhat ??? kaza Flanmı yaptın yoksa :(

.

Yok çok şükür auto king kasko kapsaminda bikaç ufak çizik var. Onu gösterdim. Adamlar kapi çitalarini sökmeleri gerektiğini ve tekrar yapiştiramiyacağini söylediler. çitalari tekrar yapişmasinin yolunu ariyorum:)

.

Bu çift tarafli bant veya silikon olarak tavsiye edeceğiniz sağlam bir marka var mi?

Siyah çekomastik çekiceksin.

çift taraflı bant tutmaz ustad ben komple söktüm kurtuldum

serhat sökerken eger zorlayarak sökerlerse simetrisi bozulabilir.üstü dalgalanabilir.karar senin tekrar yapıştırmakta siyah macun işini görür.oda olmadı 3M'in çift taraflı dış etkenlere dayanıklı bantı var onla yapıştırabilirsin ;)

cikarirken dikkatli davranmak gerekiyor eger boyaliysa,geri yapistiriken de duzgun yapilirsa iyi,bant tutmaz saniyorum,temiz bi sekilde siliconla belki.daha iyi bi cozum olabilir.

.

Ben en iyisi söktürtmeyeyyim. çizik olan yerleri kenarindan boyanir adamlar vernik tutmaz v.s. Illa sökülmeli yoksa olmaz diyorlar.

Geri