Corsa C Yakıt Işığı

turkolog55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar kadran led çalışması yapmadan önce sanki aracı ilk çalıştıracağım zaman kontağı açıp abs lambasının sönmesini beklerken mazot tam dolu da olsa yakıt ışığı yakıp sonra ibre hareket edince sönüyordu(en azından ben öyle hatırlıyorum) bir nevi kontrol ediyor galiba diye düşünüyordum.ancak led çalışmasından sonra yanmadı hiç o şekilde hiç de yakıtı ışık yakana kadar azaltıp kullanmadım (adetim değildir) bile varsa bir yardımcı olabilir mi? ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?

hayır bende yanmıyor ışık ilk kontak açıldığında... siz ışık işiyle çok uğraşınca yanlış hatırladınız sanırım... Geriye ket vurma gerçekleşmiş :)

biraz öyle oldu sanırım hocam galiba :) Sağolasın...

bende bakayım dedim..yanmıyormuş bilginize

tşk ederim osman bey...

biraz öyle oldu sanırım hocam galiba :) Sağolasın...

Rica ederim hocam ne demek... Bu arada benim de şu fan ayarı düğmesinin bazı ışıkları yanmıyor, özellikle fanı ayaklara ve camlara verdiğimiz düğme geceleri gözükmüyor, hareket halindeyken bakınca anlaşılmıyor... Lambası mı patlamıştır acaba?

Bendede yanmıyor usta için rahat olsun...

İlginctir bende yanıyor
Edit: Astra H :)

Rica ederim hocam ne demek... Bu arada benim de şu fan ayarı düğmesinin bazı ışıkları yanmıyor, özellikle fanı ayaklara ve camlara verdiğimiz düğme geceleri gözükmüyor, hareket halindeyken bakınca anlaşılmıyor... Lambası mı patlamıştır acaba?

Çalışmayı yapmadan önce bende de yanmıyordu patlak dedi servis değiştirmesi uzun sürer diye yapmadık dedi. (başka bir şey için götürmüştüm) Sonra söktüğümde baktım sarı ortada olan sarı ampulün orayı aydınlatması pek mümkün değil. Yanlış hatırlamıyorsam tek ampül aydınlatıyor orayı. Sen de benim gibi niyeti boz hocam komple led yap :) beyaz yakışır sen de beyazı dene bana herkes beyaz yap dedi ama ben wv gibi mavi istiyordum maviyi de herkes beğendi işin önemlisi ben de beğendim... :cool:

Geri