Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar bugun basıma geldii yolda seyir halindeyken teyp kappanıyor. ben açıyorum o kapıyo. neden daha önce başına gelen varmı. şimdiden teşekkür ederim.
bütün gün güneşin tam altında duruyodu. ama şimdi gidip açsam kapanmaz. forumda okumustum ama bulaamadım o konuyu arkadasın biri güneşte çok kaldıgı için ısınınca kapanıyo falan diyodu.
direksiyonun altında kontak anahtarına bağlı küçük bir tırnak ve yakın zamanda direksiyonunaltındaki kapak söküldüyse orayı bi kontrol et eğer tam oturmazsa araba allak bullak oluyor, merkezi kilit teyp ne varsa tuhaflaşıyor. aracın kilitli kalabilir ve kumandadan kapıları açamayabilirsin bu tür sıkıntılarda yaşıyormusun
Aynı problem bendede oldu yerinden çıkartıp tekrar taktım düzeldi ve uzun zamandır düzgün çalışıyor.Galiba vidalar zamanla esnedi ve soketler yerinden çıktı ufak bi temassızlıkda kapanıyordu.Denemenizde fayda var.