Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aracın sağ dikiz aynasını çatlattım yarısı düştü (elektrikli model) masrafı ne kadar tutar acaba, komple değişsem ve ya sadece aynayı değişsem ne kadar tutar ?
yan sanayi komple ayna orj.in sadece camından daha ucuz. Cam sanırsam 110tl gibi birşey komple geçen sene elktronik olmayanına işçilik dahil 550tl almıştı yetkili servis
şu ilanda 15 tl diyor sadece ayna, benim ihtiyacım olan da bu... acaba kendim montajını yapabilir miyim ? ustalık isteyen bağlantı yerleri var mıdır ? sadece ayna çatlak ve yarısı düşmüş... kalan parçaları söküp bunu yapıştırsam olur mu ? sanırım rezistans zarar görmemiştir ! fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...
camcıda kestir gitsin bence tofaş usulü... şaka bir yana ısıtıcılı olanları var. sende ısıtıcı yoksa bu uygundur. ama ısıtıcılı olanın bu fiyata bulacağını sanmıyorum. benimki ısıtıcılı 120TL ye almıştım sadece aynasını.
ilandaki aynanın ısıtıcılı olanlarla arasındaki fark nedir ? ısıtıcı denen şey aynanın yapıştığı rezistans değil midir ? sadece ayna kırık, aynanın altındaki tabela sağlam sanırsam ısıtıcı dediğiniz parça o aynanın yapıştığı plakadır ... eğer öyleyse bu sipariş verdiğim camı o plakaya yapıştırdığım zaman bir sorun olmaz diye düşünüyorum... atladığım ve ya yanıldığım bir durum var mı sizce ?