Corsa C Panjur İptali ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34DK3855
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

34DK3855

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Corsa mın ön logosunu ynai panjurunu iptal ettirmek istiyorum ancak daha bu işi yapıcak iyi bi yer bulamadım bildiğiniz yaptırabilceğim yer war mı istanbul da ve de fiyat olarak ne kadar a patlar.... Ayrıca modifiye konusunda baya poisin gözüne batan bir aracım war ön logo iptali bunu ne şekilde etkiler ve cezası var mı dır ?? yardımcı olursanız sevinirim ;)

Eminim bu konu hakkında başka msj lar wardır daha önce açılmış olan ancak kişisel cevap almak istediğim hususlar var ondan açıyorum konuyu ;

Ya logo iptali okadarda önemli değil polisin gözünde bence.daha çok film ıvırzıvır egsozt gibi şeylere dikkat ediyolar ancak bendede aynı arbadan var renkte aynı bende yaptırmayı çok istiyortum ama anlmasızca ve inatla kimse yapmıyor ve yaptırmıyor ve türkiyedede yaptıran da yok ha yaptıran yok derken şu şekilde kimse panjurun için boşaltıpta şöyle güzel plastikten bişey yok herkes komple panjuru çıkarıp yerine tel çekme işi var oda arkası boş biraz hafif ve orjinallikten uzak kalan bi çalışma hiç tavsiye etmem oyüzden çıkma bi panjur alıp içini düzgünce kestirip plastik bir ızgara ile kaplamak en iyisi tabi bunu yapıcak usta bulursan!
yani okadar çok corsa görmeye başladımki caddelerde herhalde bu corsaya ilk panjuru yapıcak usta herhalde köşe olur

steinmetzin panjurları var sanırım. sitemizde erman abinin corsasında vardı. o aracını satıp astra aldı. ona özelden mesaj atıp sorarsan yardımcı olabilir.

Geri