Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tavan kaplamasını ben severim ama aracın rengine gitmemiş. Aracın rengi zaten koyu üstüne kaplama artı cam filmleri iyice boğmuş arabayı Ön panjurdaki kırmızı rengini de beğenmedim. Uygulama güzel aslında ama renkler uyuşmamış.
Tamponu da siyah yapsan nasıl olurdu acaba. Forumda bir arkadaş yapmış kendi arabasına çok hoş duruyordu.
Tabii bunların hepsi zevk meselesi yine de güle güle kullan kardeşim
birol arkadaşımız gibi ben de kaplama işlerini pek sevmiyorum ya da artık işimize yaşımıza kalıbımıza gitmiyor galiba fazla genç duruyor bu kaplama bir zaman sonra bildiğim kadarıyla boyaya zarar veriyor yanlış biliyorsam düzeltin. kaldı ki aracını rengi çok güzel kaplamasız aracı çok şık modifiye edebilirsin.
arkadaşlarında dediği gibi uygulamalar hoş ama aracın rengiyle uyum sağlamamış.. Kaplama konusunda da sadece tavana cam tavan görüntüsü vermek amacıyla parlak siyah kaplatılabilirmiş.. Güle güle kullan kazasız belasız..
Bence güzel olmuş.Hemen kızma.:dil:
Ama yandaki gariban jeep i yıkatsaydın daha sevap olurdu.Ben esas dama tahtası ya da satranç tahtası gibi olanı seviyorum.Arabanın arkasından çapraz önüne doğru geleni.