Corsa C mp3 Çalar Sorunu

bence sorun lensde değil. lenste olsa hiçbirini okumaz. Sana teknik bir tavsiyem var onu dene istersen, oda şu: mp3 cdlerini bilgisayarda yazdırırken nero yu kullan ve 2x veya 1 x hızda yazdır. uzun sürer ama okumasına etki eder. atlamalarada bu şekilde çözüm oluyor.

Neroda yazdırıyorum hocam zaten evet galiba haklısın yavaş yazdırınca etkili olduğunu hatırlıyorum arabada değil ama bozuk bu cd rom vardı elimde eskiden öyle yapardım okusun diye dur deneyelim hocam sağolasın

Sorunun çözümünü yorucu bir süreçle buldum sanırım.
İlkin 2006 corsanın CD çaları belli bir kalitede cdleri okuyor. Bazı formlarda CD seçmediğinden bahsenler olmuş. Deneyimle sabitlendi ki kullanma kitapçığında 80 mm CD kullanın yazıyor. Kaliteli bir CD tecih edin.Ben Sony nin cdlerini kullanmaya başladım.
İkinci husus ise format konusu. CD çalar her formatı desteklemiyor. Bazı arkadaşlar okuduğunu iddia etseler de işlemcisi olan herhangi bir cihaz geniş bir format aralığını tanıyabilir ve gözü destekleyebilirken Corsanın orijinal teyibi gibi önceden belirlenmiş formatların dışında kalan formatlarda CD cekmek ya okumamasına yada verim alanamamasına neden oluyor.
Onun için ki ÖNCELİKLE NERODAN VERİ CD YARATIN HEMEN ALTINDA Kİ MÜZİK CD YARATI SEÇİN DAHA SONRA MÜZİK KUTUSU SES CD'Sİ SEÇENEĞİNİ SECİP MÜZİKLERİ NEROYA ATAÇAGINIZ BÖLÜME GEÇİN. SEÇTIĞİNİZ ŞARKILARI BİR KLASÖR OLMAKSISIN DİREK NEROYA ATIN. ( KLASÖRLER ŞEKLİNDE ATMAYI DAHA DENEMEDİM) . BURDA DİKKAT ETMENİZ GEREKEN 250 ŞARKI SINIRINI GEÇMEYİN.( KULLANMA KLAVUZUNDA BUNA YAKIN BİR SAYI VERMİŞLER) YADA 90 ALBÜM YADA KLASÖRDEN FAZLA ATMAYIN.
ŞARKİLARI NEROYA ATINİZ VE İLERİ DEDİNİZ. Bundan sonra yazma hızını 4x seçin hemen altında yazma yöntemi bölümünden TRACK-AT- ONCE Yİ seçiniz. Artık sona gelindi. Yazımdan sonra diskteki verileri doğrula tikini atıp CD Yİ yazdırın.

Bu şekilde özellikle Enjoy serisi keyifle orijinal teyp'i kullanabilir.

Geri