Corsa C Kolçak Sorunu

turkolog55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Hepsiburada.com : Special Çift Fonksiyonlu Uzatılabilir Yumuşak Ara Kolçak 301126 | Oto Aksesuar
aracım 2004 cdti essential
linkte bulunan kolçağı aldım arkadaşlar. Fiyat kalite olarak gayet iyi. Ancak arka bardaklık kısmına gelen kısmı rahat vidalarken kolsolla koltukların arasına denk gelen kısmı monteleyemedim. Şarjlı ya da herhangi bir tornavida girecek mesafe yok. Koltuklar engelliyor. Bunu çözebilen var mı? Koltuğu sökerek felan, ya da başka bir yolla?
redface.gif

bunun corsa c için olduguna eminmisiniz forumda buna benzer konular vardı bakmanızı öneririm bacakları biraz geniş gibi geldi bana satın aldıgınız kişi nasıl montajını yapacagınızı anlatmadımı

Ayak kısmı muhtemelen demir pekte sağlam olduğunu düşünmüyorum Corsa C arka küllük yerini kapatan oval kısımlı bulmanızı öneririm.. Aksarayda Emniyetin oralarda var 80 tl.. dilerseniz dükkan ismi pm'leyebilirim.

Spiral tornavida ile akıllı vida kullanabilirsiniz.

satın aldığım yer hepsiburada o yüzden anlatma olayı yoktu. demir ayakları var 2 şerden 4 vida ile tutturuluyor. genişlik uyuyor corsa c ye tabi orta konsola vida deliği açmayı göze almalısınız. arka taraf rahat monteleniyor ancak koltuklar önü engelliyor. sprial tornavidadan kastınız nedir?

bende düşünüyorum aslında kolçak güzel bi aksesuar bi araştırmak lazım :)

o kolçaklardan ben de hepsiburadadan aldım. corsa c'ye monte etmek için koltukları değil, monte edeceğiniz yeri, yani bardaklıktan başlayıp göğse kadar uzanan parçayı sökmeniz lazım. bunun için de el frenini sökmeniz gerekli.

el frenini aracın gövdesinden komple ayırıyorsunuz. yoksa monte edeceğiniz kısmı çıkartamazsınız.

biraz el becerisi, biraz sabır ve biraz da azim lazım. yok ben uğraşamam derseniz döşemeciler 30-40 tl.ye takarlar.

siteye üye olmadan önce ben kendim yaptım, keşke o zaman resimleseymişim. orjinalden tek farkı kolçağın malzeme kalitesinin düşüklüğü. dışarıdan bakıldığında fabrikasyon gibi duruyor.

alt tarafta astra g için yazıyır

ben bunları plastik ayak sanıyorumdum metalse bende aliyim bendede corsa c var ben becerebilirsem size yardımcı olurum

corsalar için üretilen adaptörler çok pahalı bu kolçak 27tl onlar kolçakla 70tl armsterlar zaten 130tl

yorumlarda ayakalr plastik denmiş siz tam olarak bu ürünümü almıştınız

Son düzenleme:
aldığım ürün linkteki ürün ve ayaklar metal. Çok fazla bir beklentiniz olmasın biraz gıcırdıyor :) ancak kolunuzu dayamak için ideal bir ürün fiyat/performans açısından. 2 vida sağdan 2 vida soldan tutturdum. ama içerden vidayı karşılayacak birsomun olmadığı için vida sımsıkı tutmuyor tabi salmıyor da...

Geri