CORSA C istanbul'da bir çok yerde altı sürtüyor bıktım yaaa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan soneryen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Corsa C ama Motor Hacmi Nedir ?? Bnm Gördügüm KAdarıyla 1,0 Eco Motorlar Normalden Alçak Gözüküyor.Birde Egsoz Sistemini Kontrol Edin Gözlede Olsa Genelde Lastikler Koptugu Yada Eskisi Gibi Sert olmadıkları için Sarkma Yapabiliyor.Sürten Kısımda Egsoz Oluyor.Birde Kaç kişi Var Arabanın içinde Sürtme Yaparken

Corsa C ama Motor Hacmi Nedir ?? Bnm Gördügüm KAdarıyla 1,0 Eco Motorlar Normalden Alçak Gözüküyor.Birde Egsoz Sistemini Kontrol Edin Gözlede Olsa Genelde Lastikler Koptugu Yada Eskisi Gibi Sert olmadıkları için Sarkma Yapabiliyor.Sürten Kısımda Egsoz Oluyor.Birde Kaç kişi Var Arabanın içinde Sürtme Yaparken

katılıyorum...bende de zamanında 2004 corsa c 1.0 eco vardı ve diğer 1.2,1.4 corsalardan çok daha alçaktı hemde baya yanii:cool::cool::cool: aracımada hiç bişi yapmadım fillm cam haricinde öle yay takim tampon yapalım vs vs vs imkansız yani yerde gider araba ama bu 1.0 eco motorlu corsa c araçlar için geçerli diğerleri okadar da alçak gelmiyo bana genede bakmak lazım.:rolleyes:

bende çok çektim ama sonunda kurtuldum lastikleri 185 65 14 yaptım araba otomatikmen 3-4 cm yükseldi artık hiç sürtmüyo

Geri