Corsa C için orjinale yakın güzel kılıf arıyorum...

kaanrevan

Kayıtlı Kullanıcı
59-Tekirdağ
Arkadaşlar böyle Fiat Stilo kılıfları var ya, onlardan nefret ediyorum. Böyle tam sırt bölgesinde bir şişme yapıyorlar sonra kenarlıkları falan var o kadar kötü geliyor ki bana.

Benim istediğim bu orjinal kılıfı saracak sadece. Ekstra bişey istemiyorum. Renk olarak açık renk alacağım. Bir türlü doğru dürüst bişey bulamadım. Olmadı deri kılıfa bakacagım. Tavsiyeleriniz varmıdır acaba?

Hiç bu kılıflardan kullanan yok mu arkadaşlar? yoksa benim dediğim bu döşeme olayına mı giriyor?

Ben sana kesinlikle tam süper bi kılıfçı solerim ama Sivas'ta :]

Hiç bu kılıflardan kullanan yok mu arkadaşlar? yoksa benim dediğim bu döşeme olayına mı giriyor?

forumun büyük çoğunluğu kılıfa karşıdır haberiniz olsun :D döşemelerinizde problem yoksa boşverin kılıfı bir sürü para verip bir araba almışsınız bırakın kirlensin döşemeler detaylı iç temizlik yaptırırsınız pırıl pırıl olur ;)

Kılıf belirlibir süre sonra özelliğini yitiriyor kalitelisini almak lazım onlarda pahalı genelde en iyisi döşemeleri ya halı yıkama makinası ile yıkamak yada detaylı iç temizlik illakide ben kılıfsız yapamam diyorsanız orjinal birsey bulmak zor :(

Döşemede bazı yerlerde sorun var gibi ama biraz detaylı bakmam lazım. Sonax ın koltuk döşeme için fısfısını aldım bi hafta sonu ugraştım ama çok fazla etkili olmadı. Bazı yerlerde hala var lekeler...

Halı yıkama mak. lazım. Yaz gelsin bi hafta sonu denerim. Dedigim gibi bazı yerlerinde mesela arka koltukların köşe kısımları biraz zedelenmiş gibi. Yırtık yok ama biraz fark ediyor pamuklanmış gibi....

Sonra bu emniyet kemerlerinin olduğu orta kısımlarda tam kenarlarında pamuklanmış yapı var... Nasıl yapsam bilmiyorum...

Sen gel Sivas'a Erhan amca sana bi kılıf uyduruuuur uğraşma bu kadar :]

Bir oto döşeme yapan yere git ve orada özel kılıf diktir. Biraz daha pahalı olur ama hazır kılıf gibi iki günden sarkmaz ve istediğin kumaştan diktirirsin. İzmirde olsan yardımcı olurdum ama çok uzaktasın. Güzel bir pazarlıkta güzel bir kılıf diktir. Döşeme ile karıştırma yanlız çünkü ona çok fiyat isterler sen kılıf diktir aşağı yukarı 100-150 lirası isterlerse normaldir.

Ahmet Altınçubuk

Deri kılıf mı olur deri döşememi? Fiyatları nedir arkadaşlar bunların? Bilen varmıdır?

Geri