Corsa c hakkında ufak bır sorum var

ırmscher1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar sorum şu kendimde 1.3 cdti 2006 corsa c var fakat arabanın ön yüksekliginden memnun degılım spor yayda koymak ıstemıyorum dusurmek ıcın yanlız corsa c 1.0 eco modelleri tam benım ıstedıgım düşüklüge sahip orjınal olarak benım sorum su olacak ıkı arac arasındakı sistem farkını bılen varmı mısalını verıyorum lınkte ıncelenırse normal bır corsa ıle aradakı fark bulunur bu orjınal bır dusukluk saygılar

http://www.sahibinden.com/sahibinden_opel_corsa_1_0_eco-15WQQaXQQ12868677WQQpXQQdisplayitem

yokmu bilgisi olan

ecolarda diğer corsa c lerden farklı yay kullanılıyor.daha kısa yere yakın...bildiğim sadece bu.amartisörlerle çözüm bulunabilir belki..

acaba gidip bana corsa c ama eco modelinin yayını ver desek anlaya bılırmı parcacılar ?

Orçun bey,
benim de 2006 corsa c var kitapçığı hala bulamadım,bizim araçlardan biraz bahsedebilir misiniz bilginiz varsa,
ne özellikleri var? esp yok sanırım bizde.
lastik havaları 29-32 di mi vs. vs. kitapçık olmadığından hala öğrenemedim ne var ne yok.

fren destek sistemi var mı emin değilim. esp yok sanırım. ?

Orçun bey,
benim de 2006 corsa c var kitapçığı hala bulamadım,bizim araçlardan biraz bahsedebilir misiniz bilginiz varsa,
ne özellikleri var? esp yok sanırım bizde.
lastik havaları 29-32 di mi vs. vs. kitapçık olmadığından hala öğrenemedim ne var ne yok.

fren destek sistemi var mı emin değilim. esp yok sanırım. ?

esp yok eps var oda zaten elektrikli direksiyon :D

1.0 ecolarda kullanılan yaylar diğer 1.2 1.4 1.3 corsalara direk uyum sağlamıyor diye duymuştum

lastiğin ebadını 175 64 14 olarak yaparsanız 3-4 cm daha alçalır

öyle bişey aracı düşürmez. 175 / 65 14 te de dış çap aynı ebatlara gelir.
1.0 larda kullanılan amortisörler farklıdır. arac eco olduğu için daha uygun bir model kullanılmıştır, bu sebeple sizin aracınıza uymaz, ayrıca corsa c kasasa bahsettiğiniz gibi bir burun yüksekliği yok, bagaj dolu mu sürekli sizin aracınızda??
tavsiyem 35 lik yay takmanız olur...tabi arkalara da..

ama umut ben aracın altı sürttüğü için yükseltmek istedim bana bu yolu önerdiler 185 65 14 yaptım araç 3-4 cm yükseldi şu an gayet memnunum

Geri