Daha önce görseydim yardımcı olabilirdim belki :/ İrm. Spoiler bende vardı ölçülerini alırdınız..
Çok başarılı olmuş tebrik ederim
Çok başarılı olmuş tebrik ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış bunu begendispoiler evde boyasız henüz... fırsat bulamıyorum ki sanayiye gidip boyattırayım...
orta noktada biraz bombeyi fazla vermişim heralde sıfıra sıfır oturmuyor yüzeye, ancak bastırınca halloluyor, yapıştırma olacağından sorun yok yani
dusundugum kadar ufaksa o yazılar ısleyemezlerdı zaten tel straforu erıtırdı ınceceık yazı en az her harfın 1 cm et kalınlıgında olması lazım oda senın ısleyecegın noktaya oldukca buyuk gelır bosver yaa yazısıda olmayıversın 140 la gıderken onu kımse gormez zatenteşekkürler, güzel oldu gerçekten, yalnız 3D datada görünen irmscher yazısını işlemeyi unutmuşlar makinada, o yok artık napalım
valla hi benim de ömrümü yedi, boyatıcam inşallah ya, bi türlü vakit ayıramıyorum, o kadar yoğunum ki bu aşamaya gelmesi bile güzel gerçekten...Umut ömrümüzü yedin arkadaş eee hadi...
dur taktırmadan bi kalıbını alaydık onun
dusundugum kadar ufaksa o yazılar ısleyemezlerdı zaten tel straforu erıtırdı ınceceık yazı en az her harfın 1 cm et kalınlıgında olması lazım oda senın ısleyecegın noktaya oldukca buyuk gelır bosver yaa yazısıda olmayıversın 140 la gıderken onu kımse gormez zaten