CORSA C GSI spoiler yapımı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Daha önce görseydim yardımcı olabilirdim belki :/ İrm. Spoiler bende vardı ölçülerini alırdınız..

Çok başarılı olmuş tebrik ederim :)

spoiler evde :) boyasız henüz... fırsat bulamıyorum ki sanayiye gidip boyattırayım... :)
orta noktada biraz bombeyi fazla vermişim heralde sıfıra sıfır oturmuyor yüzeye, ancak bastırınca halloluyor, yapıştırma olacağından sorun yok yani :)

spoiler evde :) boyasız henüz... fırsat bulamıyorum ki sanayiye gidip boyattırayım... :)
orta noktada biraz bombeyi fazla vermişim heralde sıfıra sıfır oturmuyor yüzeye, ancak bastırınca halloluyor, yapıştırma olacağından sorun yok yani :)
Barış bunu begendi ;)

teşekkürler, güzel oldu gerçekten, yalnız 3D datada görünen irmscher yazısını işlemeyi unutmuşlar makinada, o yok artık napalım :)

Umut ömrümüzü yedin arkadaş eee hadi...

teşekkürler, güzel oldu gerçekten, yalnız 3D datada görünen irmscher yazısını işlemeyi unutmuşlar makinada, o yok artık napalım :)
dusundugum kadar ufaksa o yazılar ısleyemezlerdı zaten tel straforu erıtırdı ınceceık yazı en az her harfın 1 cm et kalınlıgında olması lazım oda senın ısleyecegın noktaya oldukca buyuk gelır bosver yaa yazısıda olmayıversın 140 la gıderken onu kımse gormez zaten :)

Umut ömrümüzü yedin arkadaş eee hadi...
valla hi benim de ömrümü yedi, boyatıcam inşallah ya, bi türlü vakit ayıramıyorum, o kadar yoğunum ki bu aşamaya gelmesi bile güzel gerçekten...

dur taktırmadan bi kalıbını alaydık onun :D

aslında aklımda yok değil ama ne ara nasıl olacak... :/ birinin halletmesi lazım bu işleri... gönüllü var mı???

dusundugum kadar ufaksa o yazılar ısleyemezlerdı zaten tel straforu erıtırdı ınceceık yazı en az her harfın 1 cm et kalınlıgında olması lazım oda senın ısleyecegın noktaya oldukca buyuk gelır bosver yaa yazısıda olmayıversın 140 la gıderken onu kımse gormez zaten :)

işleyebileceği detaydı.. min 1 mm 'lik çakı ile ... o yüzden problem yoktu da atlamış arkadaşlar, canları sağolsun mühim değil :)

Geri