Corsa C göstergeleri beyaz yapmak istiyorum

Bu lınkte verilen göstergelerı ayrı ayrı kesmek mı gerekıyor benzınle hız göstergesi ayrı cunku.. ? :S

bazukaa' Alıntı:
Bu lınkte verilen göstergelerı ayrı ayrı kesmek mı gerekıyor benzınle hız göstergesi ayrı cunku.. ? :S
Belkide gösterge panelini sökünce , mevcut orijinal siyah olanda arkada bütündür? söküp de gören varmı arkadaşlar? bir yorum yapabilecek varmı ?

pzeronero' Alıntı:
Belkide gösterge panelini sökünce , mevcut orijinal siyah olanda arkada bütündür? söküp de gören varmı arkadaşlar? bir yorum yapabilecek varmı ?
henüz sökmedim ama benim de tahminim bu yönde.

yaptırmak istersen eskişehirde var hemde baya güzel oluyor orjinal gibi 3 renk yaptırdım bende tlfonu felen var ben oraya yaptırdım cok memnunum
<a%20href=

Son düzenleme:
orjinal km saatti beyaz kadranlı 150 ytl diye sormuştum Topkapı Sanayide.

eski bir konu ama hala içimde kalan bir konu. çıkmacılarda silverline göstergesi yokmudur? istanbul, ankara, izmir'deki arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olurmusunuz?

internette opel çıkmacı diye ararsanız bazı çıkmacıların msnleri var..
direk listene ekliyosun ve fiyat sorabiliyosun..

Topkapıda Sordugum Sıfırdı Yanılmıyosam Ozaman 150 lira Demişim.Zaten Çıkma Fiyatına En Temizi Bu Olur Bence.

topkapıda sıfır derken odak mı satıyo nasıl yani anlamadım abi ? :D
bu arada bu beyaz kadran plazma diye geçen dimi? komple aydınlatmalı gibi yani silverline lardakinden?

Geri