Corsa-c göstergedeki ışıklar yanmıyor?

tuncerbilek

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
4 May 2009
Mesajlar
14
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
48
Kontağı açtığım zaman sağ taraf üst kısımdaki 3 ışık yanmıyor.Yani depo ibresinin olduğu taraftaki üst üç ışık yanmıyor.El freni,akü lambası birde bi ışık daha olması lazım üçü yanmıor.Burada iki ayrı ustaya gösterdim,bilgisayara bağladılar,sigortalarla,kablolara soketlere baktılar bişey yok.Bilgisayarda da arıza vermiyor.Saat bozuk dediler.Saatin işlemcisi arızalıymış.Saati Ankaraya göndereceğiz yapımı 250 tl yi bulur dediler.Fikri olan varmı arkadaşlar?Ben Niğde deyim.Saati söküp göndermem demek araca en az 3-4 gün binememem demek.
 
yok usta yaa... lambası patlamıstr bnmde km gostergesı bı anda gostermemeye baslamıstı 20 lıra verdım sokup ampul degıstırdıler eskısı gıbı olmustu onlar ayak yapıyodur kı sokmeden anlasılmaz onun ne oldugu...
 
göstergeyi söküp yerine tekrar takın ve deneyin belki tam oturmuyor olabilir. ve ampullerini söküp kontrol edin .
 
gostergeyı sokmek zor iş bilmeyene. elektrıkcınız ampullerın yerını değiştirip denedimi. eger oyle bır durum olursa dıger baslıkta da yazdım. çıkma gosterge alın daha ucuza gelir.
 
iki ayrı usta söktü

ikiside aynı şeyi söyledi,saatin işlemcisindenmiş.ampülle falan alakası yokmuş.şimdilik böyle biniyorum bakalım bişey olmaz heralde binsem.
 
arkadaşlar orda ampul yok maalesef ledli onlar.Anladıgım Kadarıyla Kadran Sökülmemiş.Peki Saattin Işıgı yanıyormu ?? oda Yanmıyorsa kadranın arkasındaki fişte problem var Büyük İhtimal.KAdran bu şekilde Sizde Yanmayanlar Batterie hand bremse abs varsa abs bide Eps olmalı.
141_Tacho_Corsa.jpg
 
hocam siz biraz bu işlerden anlıyosunuz

saatin bu resmi falan olduğuna göre bu işlerden anlıyosunuz galiba.ustalar söktü ama sizin bu resimdeki gibi sökmediler,kadran falan duruyodu yani.okadar sökmeye cesaret edemediler galiba.valla ustanın bana söylediği,saatin işlemcisi bozulmuş dedi.bu arada o en üstteki şarz lambası,onun altındaki el freni yanmıyor.birde mazot göstergesinde mazot bitmeye yakın yanan depo göstergesi yanmıyor.EPS ışığı yanıyor.diğer ışıkların hepsi yanıyor.motor kaputunda ön camın hemen altında bi kutu var,sigora kutusu gibi.onu söktü temizledi ölçü biçti falan ama yok abi.fişle soketle falan oynadı.ondanda değil dedi.valla sizin bi fikriniz varmı?yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleme:
İlk Defa Karşılaşıyorum Sizinki Gibi Bir problemle.Forumdada denk gelmedi hiç.Belki Başka Bilen Arkadaşlar Vardır onlarında Fikrini Alalım.
 
Geri
Üst