corsa c gösterge ışığı hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alize
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alize

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar ben sizin aranıza çok oldu geleli ama ben internete çok fazla giremiyorum... konuyu bulamadım nere açacağımıda bilmiyorum buraya yazayım dedim benim corsa c aracım var 2001 model size sorum bu araçlarda far veya parkları açtığımız zaman içerde gösterge panelinde herhangi bir ışık varmı ? sislerin var uzunlarında var kısa farın ve parkın yok yani benim gösterrgede hiç açık olduğunu gösteren bi işaret yok acaba bi sorunmu var orjinalide nasıl acaba

Corsa C'lerde park yada kısa ampul için ışık yok kısalar yada parklar açıkken gösterge aydınlatması çalışıyor diye gerek görülmemiş olabilir...

yandığını görmüştüm galiba demekki yanlış hatırlıyormuşum :eek: nerden aklıma geldi bilmiyorum

aslında göstergenin içinde yuvası var yani simgesi ancak duy ve ampulü yok. taktım duy ve ampul ama yine de yanmadı :S

kısalar ve farlar için simge ışığı yok.. Ön sis olan modellerde ön sis yanar arkadada ara sis arka sislere bağlatılan ön sislerdede arka sis farı ışığı yanar.

bu ön sis ve arka sis patlamış zormudun bunları değiştirmek kendim değiştirebilirmiyim corsa c 2001 arka sisler tanponda
:rolleyes:

önleri değiştirebilirsin çok zor değil arabayı bi girintinin önüne park edip altına daha rahat ulaşabilirsen 2dk bile sürmez hatta... ama corsa c'nin arka sisini değiştirmek tam bir zulüm en kolayı tamponu sökmek :D ben kışlık yazlık lastik değişimini beklerdim değiştirmek için lastik sökülünce kapağı söküp ulaşabiliyorsun sis lambasına belki liftende aynı şekilde sökülüp ulaşılabilir..

önleri değiştirebilirsin çok zor değil arabayı bi girintinin önüne park edip altına daha rahat ulaşabilirsen 2dk bile sürmez hatta... ama corsa c'nin arka sisini değiştirmek tam bir zulüm en kolayı tamponu sökmek :D ben kışlık yazlık lastik değişimini beklerdim değiştirmek için lastik sökülünce kapağı söküp ulaşabiliyorsun sis lambasına belki liftende aynı şekilde sökülüp ulaşılabilir..
teşekkürler yardımın için bakıcam artık :sopa: pazar günü

Geri