Corsa C eco dan gelen ses !!

ergunonal

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar arabamda bir aydır falan çalıştırınca ciğ benzin kokusu geliyordu.3-4 gündür de 1.0 motordan dizel gibi hatta daha fazla bi ses geliyor.Devir yükseldikçede artıyor bu ses acaba neden olabilir?Hiç başka yaşayan varmı bu durumu?Triger olabilir mi bide?(Ses yaptıgı zaman değişmesi gerekiyormul zincirin)

ben kendi sorumu kendim cevaplayım kimsenin bir bilgisi yok sanıyorum. Ses subap iticileri çalışmadıgı içinmiş silindir kapağının açılması falan gerekiyormuş servis uçuk bi rakam soyledi sadece kapagın acılması 1.300ytl daha ne cıkacak acınca bilemiyoruz dediler tanıdıgım bir bosh servisi vardı onu aradım getir bize 1.000'ye falan hallaeriz subaplarıyla falan dedi acaba ne kadar tutar?birde neden bu subap iticiler bozulur?

aracın km kaç acaba.bide yağını kontrol ettinmi eksik olabilir yada zamanı geçtiği için olabilir.ayrıca eco araç okadar masraf çıkması çok abest bence birazdaha arştırma yap

arkadasım araba 1 hafta önce opiste bakıma girdi çıktı 4 gün sonra falan bu arızayı verdi nedeni kalitesiz yağ ve eksik yağ olmasıymış ama ikiside olmadı benmde aracım 74.000 de ama bakımları eksizsiz yapıldı benden önceki sahibinden belki olabilir

kardeş öle ise git garantili değilmi araç bu ne kardeşim deat kafalarına

garantili değil maalesef 2003 model tanıdıgım bir bosh servisi usta vardı ona götürdüm silindir kapagını acmadan yapıcam ben dedi ama nası yapıcak bilmiyorum koruyucu falan dökücekmiş herhalde bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun:S

sanş birazda ya bundan önce kangoo vardı oda bi ton masraf cıkarttı sattım corsa yı aldım oda senedi bir kere geçiriyo böyle neyse artık olmuş la ölmüşe çare yok

Geri