corsa c dizel aracıma Yay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uslum64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uslum64

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 14 inc jantlı 1.3 dizel aracıma yay taktırmak istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz yaptıran arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlar şimdiden teşekkürler....

Marka olarak tavsiye arıyorsan, bütçende müsaitse eibach prokit tek geçerim, ben kullanıyorum, çok konforlu gerçekten, 30mm ölçülü, ancak 35-40'a yakın düşürür. :D

Marka olarak tavsiye arıyorsan, bütçende müsaitse eibach prokit tek geçerim, ben kullanıyorum, çok konforlu gerçekten, 30mm ölçülü, ancak 35-40'a yakın düşürür. :D

bende araştırıyorum bayadır da bir de sizden fikir alayım dedim çünkü dizel araçların ayrı oluyormuş diye duydum yine de teşekkürler:D

bende araştırıyorum bayadır da bir de sizden fikir alayım dedim çünkü dizel araçların ayrı oluyormuş diye duydum yine de teşekkürler:D
Dizel-benzinli farklılığı araçların kasa ağırlık farklılığından kaynaklanıyor, ben 2001 1.4 3k benzinli aracımda dizel yayı kullanıyorum, açıkcası farkı göremedim. :D

Dizel-benzinli farklılığı araçların kasa ağırlık farklılığından kaynaklanıyor, ben 2001 1.4 3k benzinli aracımda dizel yayı kullanıyorum, açıkcası farkı göremedim. :D[/Q
bugün red eagle diye bi yay gördüm sizce nasıldır kullanan var mı ? ben çok alçalmasını istemiyorum şuan bile bazen değiyor altı sizce napmalıyım yardımcı olursanız sevinirim:D

çok takma kafayı o konuda uygun bulduğun güzel yay ı tak gitsin ;) benzinli dizel boşver :)

çok takma kafayı o konuda uygun bulduğun güzel yay ı tak gitsin ;) benzinli dizel boşver :)

eibach az düşürüyo diyorlar nekadar dogru bilemem ama sizin aracınız nekadar düşürdü ben çok düşürmek istemiyorum :D:D

kimse yardımcı olmuyor koskoca sitede napalım

ayıp ediyon ali usta :)
bak mustafa abi eibach hakkında ne olduğunu söylemiş,ben de söyledim sana :)
ben de 5 cm ap kullanıyorum,biraz sert ama memnunum genel itibari ile,3 cm fk bile takabilirsin,yaylı corsa zaten 3-4 tane var :) onlarda görmemiştir...

eibach ta alabilirsin fk da :)

ben sana 3 cm fk öneririm para harcamak ve çok düşsün istemiyorsan :)

Geri