corsa-c dirakesiyon yükseklik?

silecek fasıla aralığını 5-15 sn arasında ayarlayabilirsin, fasıla konumuna aldıktan sonra tekrar sıfır konumuna getir ve dileğin saniye aralığı kadar bekledikten sonra tekrar fasıla konumuna getir, boylece sn aralığını belirlemiş olursun, ancak her çalıştırmada otomatik olarak 7 sn ye sıfırlıyor :D

direksiyon yükseklik ayarı ise essentia da yok, cam kaldırma modülü donanımda var ve anahtar ile kilitlemede çalışıyor, kumandadan aktif olması için bağlatman gerek ya da alarm varsa onda aktif edebilirsin.

silecek fasıla aralığını 5-15 sn arasında ayarlayabilirsin, fasıla konumuna aldıktan sonra tekrar sıfır konumuna getir ve dileğin saniye aralığı kadar bekledikten sonra tekrar fasıla konumuna getir, boylece sn aralığını belirlemiş olursun, ancak her çalıştırmada otomatik olarak 7 sn ye sıfırlıyor :D

gerçekten faydalı oldu bu, kendimdende şüphelenmiştim banamı öyle geldi diye. corsama tutkum büyüyor :)
teşekkürler.

:D:D

1.3 essentia'da heyecanlandırdınız beni, indim şimdi aşağıya büyük bir heyecenla, kumandadan kapanmıyor cam. anahtarla kapanıyor ama çok anlamsız, camlar tam kapanana dek elim orda kalıyorki bu da en az 3 saniye . kumandadan nasıl aktifleştirebilirim?

Geri