corsa c de abs warmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan celo975
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

celo975

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
corsa 2001 model c de abs warmı önemli bugün servise götürdük yok diyorlar warmı yokmu teşekkürler saygılarımla

anlamak ister misin? çık yola azıcık hızlan ani fren debriyaj yap fren pedalı lıklıklıklık yapıyorsa abs var ama kızaklıyorsa abs yok demektir.

arabayı zorlamam araba 0 gibi bunu yapsam hasar oluşur araba temiz satmak için istiyom adamın biri alacaktı ama servis abs yok dedi diye almadı ona sinir oldum o yüzden arabayla birşey deniyemem direk bilgisi olanın soylemesi lazım
!!!saygılarımla!!!

Abs devreye girince nasıl bi hasar oluşur arkadaşım? Açıklayabilirmisin bana bunu?

arabayı zorlamam araba 0 gibi bunu yapsam hasar oluşur araba temiz satmak için istiyom adamın biri alacaktı ama servis abs yok dedi diye almadı ona sinir oldum o yüzden arabayla birşey deniyemem direk bilgisi olanın soylemesi lazım
!!!saygılarımla!!!

ne hasarı oluşacak amma yaptın sende :D

Zaten servisi yok dediyse yoktur.

yok

hahahah
hasar yapamam ben arabada!!!! abs arabayı bozmasınnnnn!!!!!

Motor kaputunu açıp rezeve su bidonunun önünde fren dağıtıcısı var yeşil ince borular çıkıyor onda elektronik kısım ve büyük bi parça ise var ama o dağıtıcı küçük ve elektronik yoksa araçtada abs yoktur. 2001 model Corsa C lerde abs olanda var olmayanda var

abs değil fren blatasıyla debriyaj balatası na bişet olmasın demek istemiştim pardon :D !!!saygılarımla!!!

abs olunca gösterge panelinde abs işiği olmuyıor mu ?

Geri