Direksiyondan kumandası olan araçlar için yanlızca Alpine'nin ürettiği bi kaç model oluyormuş.Onlarda 700-800 YTL civarı uçuk bi fiyat...Kumanda illaki çalışsın istiyosan araya bağlanan bir aparat sayesinde her türlü teyp kumandaya uyumlu hale gelebiliyormuş...Ama bu aparatta yine çok ucuz bişey değil...Geriye iki seçeneğin kalıyor ;
Ya kumandadan vazgeçip orta ayar bir teyp alacaksın, ya da Opelin araçların üzerine taktığı uyumlu Phılıps marka Cd çalarlar var onlardan bulacaksın sıfır veya ikinci el...Ama sıfırı 1000 ytl ye yakın yetkili servislerde...Ve bu teyp mp3 çalmıyor yanlızca Track çalıyor...Ben çok araştırdım sonunda kumandadan vazgeçip normal bi teyp almaya karar verdim...Eli yüzü düzgün Sony, JVC, Pionner v.s. markaların uygun fiyatlı mp3 çalarlı teypleri var...Bende onlardan alıcam...Zaten kendi kumandaları bulunuyor....Ama yok benim durumum iyi diyorsan, yazdığım ilk iki seçeneği uygulayabilirsin...Yada CD Changer bağlat...Orjinale sadık kalmış olursun...Sonuçta herşey maddiyata bakıyor...:good: