Corsa c ÇekİŞ sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan H.CEVİK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
inşallah

servis anahtar ışığı yanıyor ve 110 u geçemiyor değil mi ? Ben o problemi MAP sensörü ile çözdüm ama yağ ışığı hakkında bir şey diyemeyeceğim.

servis anahtar ışığı yanıyor ve 110 u geçemiyor değil mi ? Ben o problemi MAP sensörü ile çözdüm ama yağ ışığı hakkında bir şey diyemeyeceğim.

dediğiniz gibidir inşallah akşam bi ustaya baktıracağım çözüme ulaşır inşallah.

Map sensörünü orjinal gm mı taktırdınız?

ben map sensörünü değiştirmedim.Temizlik için söktüğümde ayakları yamuktu çalışmıyordu. Ayaklarını düzeltince çalıştı ve korumaya alma olayı gitti. Ama GM tercih edin. Burdaki herkes de aynı şeyi söyler.

Son düzenleme:
ustayla görüştüm aracı akşam bıraktım 3 şeyden olabileceğini söyledi gaz pedalı olabileceğini ,beyne bağlı olarak barometrik turbo basınc ayarlarıyla alakalı veya yazılım dedi haber bekliyorum ustadan.

Sensörden değil miymiş ?

2 gündür de beyin tamiri yapan usta da duruyor araç halen ama arıza tespit edilemedi. 11 günden beri 6 usta baktı biri özel servis biride yetkili servis olmak üzere ama halen arıza tespit edilemedi.

Debimetre soketini çek dene,bu şekilde beyin ortalama verileri ile çalışacaktır,süzelme var ne ala,MAP sensoru dahil bakman gerek,en son pedal diyorum.Tabii EGR tam çalışıyorsa

Geri