Corsa c ÇekİŞ sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan H.CEVİK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

H.CEVİK

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
iyi günler...
corsa c z13dth 1.3 cdti aracım var eskişehir ısparta yolunda 130 la gider ken aracımda ani bir hız kaybı oluştu ve 110 nun üstünü göremiyorum düz yolda yokuş yukarı çıkarken bile araba gitmiyor ve simsiyah duman .aracı tamirciye götürdüm turbodan dediler sıfır turbo aldım yine arabada hiç bir gelişme yok birde tamirci arabada motorun basıncı radyatör hortumlarında basınç çok dedi kontrol ediyorlar ama egr falan dediler birde yağ lambası devamlı şekilde yanıp sönüyor rolantide. sizce nedir problem?:mad::mad:

Hüseyin zincir ne alemde?Siyah duman yağ lambası çekiş düşüklüğü derken aman dikat zincirde sorun olmasın sakın iyi bir ustaya göstersen diyorum.Yağ seviyesi normal değil mi lamba yanarken?

abi yağ seviyesi normal ama basınçla alakalı bir problem var kırmızı renkli lamba yanıp sönüyor. egr ye araya sac kapatıp tekrar deneyip bidaha bakacak ısparta da bulamadık bi usta !

Yani çalışmasında ses vs sorun yok yani? o zaman acilen EGR yi hallet birde mutlaka Yağ basıncını ölçtür.

Yani çalışmasında ses vs sorun yok yani? o zaman acilen EGR yi hallet birde mutlaka Yağ basıncını ölçtür.

egr yi de temizlettim usta bulamadı başka ustaya teslim edeceğiz 20de ama çözdüm işi arabayı sattım sıfır opel astra satın alacağım yarın sorun çözüldü :D

araba arızası devam ediyor sattığım kişi 4 ustaya götürdü çekişteki problem çözülemedi enjektörler,egr zincir vs ama bulunamıyor ne olabilir? opel servisi 5000,00 tl hesap çıkardı bu olayı çözebilecek usta yok mu?

Son düzenleme:
hocam öncelikle geçmiş olsun. yeni aracın da hayırlı olsun. Isparta da olduğun yazıyor ama Ankaradaysan Yücehan Opel bir götür aracını. işinde uzman ustalar.tam manasıyla profesyonel. görmek isteyeceklerdir ama Ankara da değilsen de bi ara bilgi al derim.
çok sağolun ilginiz için Ispartada önce üç usta gördü sonra özel yetkili servise götürdük orada yapamadı , daha sonra yetkili servise götürdük yüklü bi hesap çıkardı.Şimdi de yazılım olabilir diye araç beyin lerine bakan biri var ısparta da akşam oraya götüreceğim her yeri aradım yapamıyorlar. Akabinde antalya ya götürmeyi düşünüyorum artık yücehan opel de görüşeceğim bir kişi var mı?:mad:

Aynı sorun bende de var az önce açtım linki
Geçmiş olsun arkadaşım

Benim siyah duman atmıyor ama 120 den sonra hızlanamıyorum tam gas 130 oluyor zar zor 140

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 16:54 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 16:53 ----------

Bayır yukarı 120 den fazla yapamıyorum

Aynı sorun bende de var az önce açtım linki
Geçmiş olsun arkadaşım

Benim siyah duman atmıyor ama 120 den sonra hızlanamıyorum tam gas 130 oluyor zar zor 140

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 16:54 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 16:53 ----------

Bayır yukarı 120 den fazla yapamıyorum

bugün gideceğim ustaya senin problemi sorarım beyin le alakalı ise yardımcı olmaya çalışırım.

Çok Sağol dostum inşallah problemi halledersin

Geri