corsa c cdti yakıt deposu

tayfunozkan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar yakıt ışığı yeni yanmışken (depoda 3-4 lt mazot olması lazım diye biliyorum) total den (görpet petrol-kartaldan tuzlaya giderken sağda) mazot aldım. pompacı 44 lt yakıt bastı. bu aracın deposu zaten 45 lt değilmi? sorduğumda bu araçlar 48 lt ye kadar alır dedi doğrumu?

pompacı depo dolduktan sonra düz hesap olsun diye ağzına kadar doldurmuş olabilirr

evet 1-2 litre kadar fazla aldığını bende duymuştum...

3-4 ay oldu depoyu fulleyeli ancak ışık yeni yanmışken 40 litre alıyodu diye hatırlıyorum ben.. boğazına kadarda doldururum fulleyeceğim zaman.. 44litre biraz fazla geldi bana..

Depo kapasitesi iki şekilde hesaplanıyor diye duymuştum. Birincisi yakıt pompasının otomatik olarak attığı seviye, ikincisi depo boğazının başladığı seviye (yakıt tankından sonraki) diye biliyorum.

başka yorum var mı arkadaşlar

ışığın yeni yanmışken 44 lt mazot koyduysa o işte bir yanlışlık var bence. Ama yanıp sönmeye başladıysa doğrudur.

Benim depo ışığım yandığında gırtlağa kadar maximum 40.5 litre almıştı.

usta normal bende pug 206 sırket aracına duz hesap olsun dıye gırtlaga kadar doldurdum bombostu depo 48 lıtre veya 49 lıtremı ne aldı...

depoyu doldur dediğiniz zaman otomatik olarak pompa bir yerde atıyor,ancak bende mazot aldıgımda pompa attıktan sonra doldurtmaya devam ediyorum bi kaç litrelik boş bi kısım var yakıt kapagına kadar doluyor o zaman..

Pompa attıktan sonra daha fazla dolum yapmamak lazım aslında. Tüketimi artıracağını okumuştum.

Geri