Corsa C Cdti Triger Zinciri Ne Zaman Değişmeli?

serkancivan14

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar;

2004 model 155.000 km de 1.3 cdti sahibiyim. Triger ile ilgili ustaların çoğu değişme zamanının geldiğini söylemektedir. Bazı ustalar da ses yapmadan zincir değişmez demektedir. İki arada bir derede kaldım :rakir: nedir bunun aslı astarı ses yapmadan kopma ihtimali varmı? Yardımınız için şimdeden teşekkürler.:bir:

Peroyodik bakimlara gore 120 bin km de triger zinciri degistirilmelidir. Fakat 120 binden once ses yaparsa degistirilmesi gereklidir.
Sizin km niz 155bin olmus ve ses yoksa kullanmaniz biraz piyangodur. Buna kimse net birsey soyleyemez. Şansiniz varsa kopmaz , şansiniz yoksa kopar ve evlat acisina bedeldir. Şimdiden bol şanslar...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim Corsa C'de 125 binde de değiştirmiştim çok ses yapıyordu. Usta 150 bine kadar gider demişti ben göze alamamıştım. İçinden çıkan zincir çok iyi durumdaydı fakat yanlarında bulunan plastikmi mikamı tam hatırlamıyorum onlar aşınmıştı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ses yapmadığı halde 200 bin km de değiştirdim, ses yoksa devam edebilirsiniz ama riski göze almaniz lazım, koparsa masrafı çok ağır olur.

zincir olduğu için bana da uzun süre kullanabilirsin dedi hangi ustaya sorsam...
ses yok şimdilik... 155.ooo de...
ola ki değişse maliyeti nedir bilen arkadaşlar yazarsa bilgi sahibi olalım... pahalı olsa gerek :rolleyes:

Parça ve işçilik dahil 700 tl fiyat çıkardılar bana 2004 mü sizin araç

Geri