Corsa C Cdti Easytronik SABİT VOLANT!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CHN34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CHN34

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar forumda sabit volant hakkında çok mesaj ve konu var fakat hepsi manuel şanzıman.. Easytronik şanzımanda sabit volant taktıran varmı? Aracı 1 sene daha kullanacağım için oynak taktırırsam yine sorunla karşı karşıya kalmamak için sabit düşünüyorum.
Aracım 2006 model 100.000 km ye geldi. Volanttan lık lık ses geliyor, bakıma girip yağ su filtre vs.triger zinciri, debriyaj ve volant değişmek istiyorum. Bide mazot pompası ve enjektörlere baktırmam gerikir mi? Önerilenizi ve usta tavsiyelerinizi bekliyorum. İstanbul / Sefaköy'deyim..:confused:

Bende 2007 1.3 cdi var , aynı sorun bende de vardı , volanttan sürekli ses geliyordu ,debrıyaj seti de değişme zamanı gelmişti , İstanbuldan volant ve debriyaj seti getirttim , 880 malzeme tuttu , 15 kargo , 150 de işçilik. Servise gitseydim aynı işlem için 1600 tl ödeyecektim . Volantı değiştikten sonra ses gitti .ama opellerde bu volant sorunu kronik diyorlar , bir süre sonra aynı arıza tekrarlayabiliyormuş , çok sıkıntı yoksa o sese alışmaya çalışın .

Bende 2007 1.3 cdi var , aynı sorun bende de vardı , volanttan sürekli ses geliyordu ,debrıyaj seti de değişme zamanı gelmişti , İstanbuldan volant ve debriyaj seti getirttim , 880 malzeme tuttu , 15 kargo , 150 de işçilik. Servise gitseydim aynı işlem için 1600 tl ödeyecektim . Volantı değiştikten sonra ses gitti .ama opellerde bu volant sorunu kronik diyorlar , bir süre sonra aynı arıza tekrarlayabiliyormuş , çok sıkıntı yoksa o sese alışmaya çalışın .

sizin malzemeler 880 tl tuttuguna göre sanırım oynak volant aldınız. çünkü sabit volant ve debriyaj seti 350 tl. parçazılar hiçbişey olmaz sorunsuz şikayet gelmiyor diyor. ustalar vites geçişleri sıkıntılı diyor. anlamadım değiştirsem mi değiştirmesem mi?

Geri