corsa c beyin sanırım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EsReF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EsReF

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaslar.aracım yarı otomatık corsa c.dun yolda gıderken vites ekranı karardı bunu farkedınce hemen aracımı saga cektim.sonra aracım marş yemedi ekrandada vitesın oldugu yer onceden N falan yazardı sımdı sadece - işareti var.nyse cekici falan cagırdım ıste özel servıse soktum 5 saatlık ıncelmeden sonra aracın beynı degıscek dedıler.su anda arabam calısmıyor bu konuda bılgısı olan arkadaslardan yardım beklıyorum eger gercekten beyınmı yoksa ?bıze malbaska bır arızamı?malıyetı ne olur?

Ne beyni dediler..?? Motor mu şanzımanmı..?

Aracın kaç motor detay ver biraz da yardımcı olalım..

arac 30.000.bu arac 1.0 motor yarı otomatık.arızada sanzıman beynı arac vıtese gecmıyor cunku

2 hafta önce aynı seyi yaşadım sansuman beyni bozuluyor 2.000 ytl fiyatı ancak 3 yas üstü arabalara %25 indiirm var hemen git yaptır bi serviste bozulmasının nedenide arabanı zorlamanmış örnegin bi yokuşu cıkmayı deneyip cıkamadıysan sanzuman beyni bozuluyor değişimi cok kolay ama fiyatı yüksek

2 hafta önce aynı seyi yaşadım sansuman beyni bozuluyor 2.000 ytl fiyatı ancak 3 yas üstü arabalara %25 indiirm var hemen git yaptır bi serviste bozulmasının nedenide arabanı zorlamanmış örnegin bi yokuşu cıkmayı deneyip cıkamadıysan sanzuman beyni bozuluyor değişimi cok kolay ama fiyatı yüksek
tamiri var arkadaşlar

evet varda bkalım yarın goturecegım servıse sanzıman robotu ama tamırı olsa aslında .beyınle alakası varmı pekı?bana beyını degıscek dedılrde sanzıman robotu geldı aklıma benım dırek cunku vıtes gırmıyor devre dısı suan

görmek lazım arkadaşım
siz nerde oturuyırsunuz

denizlide ozel servıs var sen oto dıye mustafa onun oraya gotrdum onlar dedı.hep oraya gtrrum zaten ıı servıstr.

Geri