corsa c benzin pompası

imkansız belli olur vurduğunu sanmıyorum nasıl vurucakki

benzin deposunu çeyrek depodan aşağı tutma benzin hep olsun yani tabi bu zman da ne kadar olur orası ayrı mesele... ben bi ihtmal söyledim vurup vurmadığını bilemem anlaşılması işte pompanın sürttüğünden anlaşılabilir . peki sesin pompadan geldiğine eminmisin ?

evet pompadan geliyor baba bu işlerden anlar söküp baktık pompa yapıyor sesi depoyu açtık ama pompa sistemi çok karmaşık nasıl sökeceğimizi kestiremedik bıraktık vuruk yok yaw anlaşılır yani dediğn gibi sürtük falan ztn acemi değil yıllardır kullanıyor araç
depoyuda çeyrekten aşağı tutmam ben ama olmuş bi kere bi keredede pompa etkilenirmi emin değilim

hımm... bi seferden hiç bişi olmaz da acaba pislikmi partikül vs. bişeymi geldide ses yapıyor acaba ... karışık derken pompanın üstüne bi soket girişi var elektirik giriş çıkışları o kadar fazla karışık değildir diye umuyorum pompayı sökmen için tahmin ettiğim gibiyse aparat lazım görmedim corsalarınkini tam emin değilim belki elle bile sökülebilir ... belki depo pis yakıt var belki bu yüzden yapabilir sesi pompayı söküp dışarda çalıştırmak lazım suyla çalıştırıp kontrol etmek lazım o zman anlaşılır siz gene bi elektrikçiye götürün aracı kolay gelsin...

forum ustaları corsamn benzin pompası ses yapmaya başladı araç lpgli genelde çeyrek depodan aşağı düşmem ama geçen ışık yanıp sönene kadar kullanmış bnm kuzen ve ses yapmaya başladı inanılmaz sesler çıkarıyor :) ama çekişte bi sorun yok benzinde giderken , ne yapabiliriz mutlaka değişmesi mi gerek tamiri yapılabilir mi ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Not: arada sırada ses çok azalıyor
ben 1 sene öten pompayla bindim bir sorun yaşamamıştım ta ki geçen aya kadar.çoluk çocuk yolda kalınca aklım başıma geldi.maddi durum elveriyorsa bir an önce değiştir derim.gerçi seninki lpg li imiş.aciliyet gerektirmeyedebilir.yani öten pompa ben bozuluyorum diye bağırıyor demektir.filtre değişimi ile de sorun çözülmez aklında olsun;)

tşkler var bi durumda çözücez

Geri