corsa c arıza ışığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ferhat_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ferhat_

Kayıtlı Kullanıcı
03-Afyonkarahisar
6 ay kadar önce corsa c araba adlım.aldıktan 1 ay sonra arıza ışığı yandı.serviste oksijen sensörü değişti.15 gün sonra tekrar arıza ışığı yandı.bu sefer bujiler ve benzin filtersi değişti.arıza ışığı tech2 ile söndürüldü yine tabiki.maalesef yine bir 100-150 km arası gittiğimde ışık yandı.3-5 ustaya gösterdiğim halde problem hala çözümlenmedi.hata kodu son 3 seferdir p0170 yakit temizleme arızası diyor.ustalar motor bi yerden hava alıyor diyor ama bulamıyorlar.böyle bi problemle karşılaşan oldumu ne önerirsiniz.

ferhat yavuz
opel,corsa c
2004
manuel
afyonkarahisar

Egr yi sokturup tinerle temizlettir .

araçta katalizör var mı?yoksa yüksek hızlarda bu hatayı verir

bana kalırsa yüksek hızda vardır proplem bende yaşıyorum öle bir sorun da kontağı kapatım mı düzeliyor bendeki turbodan olmalı da sendeki ney hangi arıza ışığı yanıyorr

1.2 benzinli turbo yok arkadaşlar.normal 2500-3000 devirle giderkende yanıyor.sıkıştırmasamda yanıyor sıkıştırsamda.bir türlü çözemedik.egr yi deneyelim birde.beyaz güvercin katalizör var arabada

6 ay kadar önce corsa c araba adlım.aldıktan 1 ay sonra arıza ışığı yandı.serviste oksijen sensörü değişti.15 gün sonra tekrar arıza ışığı yandı.bu sefer bujiler ve benzin filtersi değişti.arıza ışığı tech2 ile söndürüldü yine tabiki.maalesef yine bir 100-150 km arası gittiğimde ışık yandı.3-5 ustaya gösterdiğim halde problem hala çözümlenmedi.hata kodu son 3 seferdir p0170 yakit temizleme arızası diyor.ustalar motor bi yerden hava alıyor diyor ama bulamıyorlar.böyle bi problemle karşılaşan oldumu ne önerirsiniz.

ferhat yavuz
opel,corsa c
2004
manuel
afyonkarahisar

Kardeş o arabanın deposunu yarıya kadar 98 oktan benzinle doldur ve bir kutu würth marka enjektör motor temizleme katığı ilave et benzin veya mazot bitene değin devirli şekilde sürekli benzinde kullan benzin veya mazot bitince ne kadar sensör varsa söktür tiner ve balata spreyi ile temizlet sorada aküden kutup başını söküp 30 dakika bekle kutup başını geri tak bak bakalım ışık yanacakmı.

araç kaç km de katalizör 60-70 binde ömrünü tamamlar ya yenisini takcan yada iptal ediceksin

araba 50 binde.iptal ettirebiliyormuyuz.çift sensör falan varmı bunlarda biligisi olan varmı yada iptal ettiren.ayrıca yaptıran arkadaşlar ışık yanıyormu iptal ettirdikten sonra.

benim arabada yok mesela bende 55.000 de filan söktürdüm araç inanılmaz rahatlıyo

bende sokturdum, her sey normal isik yanmiyor, hicbir sorun yok sadece ses biraz fazla geliyor

Geri