Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beyler corsa c için angel far alıcam fakat 2 marka arasında kaldım sonar ve junyan sizce hangisi daha iyi.... Bide bu angelların ledleri beyazmı yanıyor yardımcı olursanız sevinirim
Bence hiç bulaşma. Önünü göremezsin. Ayarlanmıyor meret. xenonda var ama bir işe yaramıyor xenon. Benımkıler junyan forumdan oğuz arkadaşımında junyan.. Ya junyanlarda sorun var ya bütün angellarda.. Benım arkadaşında C4de var angel onunda göstermiyor yolu.
Ama yinede alacam hevesliyim diyorsan Sonar veya junyan fark yapmaz. Junyanlarda far kaşı var sarı yanıyor istersen beyazla değiştirebilirsin.
junyan far kaşlı model güzel ancak aracın orjinalliğini bozmak istemiyorum dersen Sonar krom tabanlı angel optik farları - cosmo paket optik corsa farlarına çok benziyor, angel farkı var sadece... benim de alacağım büyük ihtimalle Sonar krom taban angel optikler..
arkadaşlar da sölemiş bunlara ek olarak ve kalite FK var ama bunuda bulmak zor junyan ile sonar arasında kailite olarak pek fark yok ama gösteriş istersen bana göre sonar...