Corsa C angel eye far ayarı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cortez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cortez

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Benim angel eye farlar biraz aşağı gösteriyor.Sislerdeki gibi vida gibi şeyi çevirerek ayar yapabiliyormuyuz?

başka bir siteden öğrendiğim kadarıyla varmış.akşama bi deniyim :D
(sabahın köründe direk aklıma farlar geldi.)

ayar yapılabilir sağ sol ve yükaseklik ayarı. farın üzerinde alyan ile yada yıldız tornavida ile çevirebileceğin yerler var.

ayar yapılabilir sağ sol ve yükaseklik ayarı. farın üzerinde alyan ile yada yıldız tornavida ile çevirebileceğin yerler var.

tşkler... akşam yapmaya çalışıcam...

sonar marka ise uzun farkların hemen yanında çentikli bir geniş vida var sanki dişili çark gibi duruyor oradan yapılıyor... sağ sol ayarı yapacaksan orada bir vida var alyan şeklinde ondan yapılıyor ama bence fazla uğraşma çabuk bozuluyor... ben komple camlarını çıkardım ve iyice sağ sol ayarını sabitledim...
birde buhar yapıyordu onu önlemek için würth markasının yapıştırma sızdırmaz diye bir malzemesi var onunla güzelce etrafını kaplayıp camları kapattım sonra bir daha üzerinden geçtim şimdi su almıyor ama kışın çok soğuklarda buhar yapıyor herhalde havva kanalları ii olmadığı için yapıyor ...
bilginize...

evet sonar marka verdiğin bilgiler in tşkler

kolay gelsin :)

daha deniyemedim bile :D akşamları orası burası derken eve gitmek geç oluyo :D

sonar marka ise uzun farkların hemen yanında çentikli bir geniş vida var sanki dişili çark gibi duruyor oradan yapılıyor... sağ sol ayarı yapacaksan orada bir vida var alyan şeklinde ondan yapılıyor ama bence fazla uğraşma çabuk bozuluyor... ben komple camlarını çıkardım ve iyice sağ sol ayarını sabitledim...
birde buhar yapıyordu onu önlemek için würth markasının yapıştırma sızdırmaz diye bir malzemesi var onunla güzelce etrafını kaplayıp camları kapattım sonra bir daha üzerinden geçtim şimdi su almıyor ama kışın çok soğuklarda buhar yapıyor herhalde havva kanalları ii olmadığı için yapıyor ...
bilginize...

Bende Katılıyorum özellikle sag sol ayarı çabucak gidiyor.sonuna kadar sıkıp gevşetmemek lazım.sıcaktan içindeki plastik aksamlar en ufak zorlmada dağılıyor.

bendede aynı problem var junyan marka angel. farlar cok assagıyı gosterıyor. nasıl ayarlıyabılırım? bılgı verıırmısınız?

Geri